Stoiximan Super League

Ανακούφιση για Γκέντσογλου!

Νέα που δεν είναι… καλά, αλλά ακούγονται ως τέτοια -δεδομένων των φόβων που υπήρχαν- προέκυψαν για τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο τραυματισμός του νεαρού στο ματς με τον Άρη είχε δημιουργήσει ανησυχία που έφτανε μέχρι και τη ρήξη χιαστών. Ωστόσο, η διάγνωση έφερε… την καρδιά τη δική του, αλλά και των υπολοίπων στην ΑΕΚ στη θέση της. Σύμφωνα με τον απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε, ο Γκέντσογλου έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Νέα που δεν είναι… καλά, αλλά ακούγονται ως τέτοια -δεδομένων των φόβων που υπήρχαν- προέκυψαν για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Ο τραυματισμός του νεαρού στο ματς με τον Άρη είχε δημιουργήσει ανησυχία που έφτανε μέχρι και τη ρήξη χιαστών.

Ωστόσο, η διάγνωση έφερε… την καρδιά τη δική του, αλλά και των υπολοίπων στην ΑΕΚ στη θέση της.

Σύμφωνα με τον απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε, ο Γκέντσογλου έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δευτέρου βαθμού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό τιμ, ο Γκέντσογλου θα ακολουθήσει πρόγραμμα συντηρητικής αγωγής και φυσιοθεραπείας και -εκτός των αγώνων με Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Εργοτέλη- πιθανότατα θα χάσει και το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x