Stoiximan Super League

Δυσφορία στο λιμάνι για Μπιτσαξή

Έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στον Ολυμπιακό οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος με τοποθέτησή του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» όφειλαν να καταδικάσουν επίσημα τα επεισόδια που έγιναν σε θέατρο την Παρασκευή. Σαν τελικούς αντιμετωπίζουν στο λιμάνι τα δύο ερχόμενα ντέρμπι με Άρη και Παναθηναϊκό.

Έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στον Ολυμπιακό οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος με τοποθέτησή του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» όφειλαν να καταδικάσουν επίσημα τα επεισόδια που έγιναν σε θέατρο την Παρασκευή. «Ο Ολυμπιακός όφειλε να εκδώσει ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων στο θέατρο. Εκπορεύονται από όλες τις ομάδες φαινόμενα χουλιγκανισμού, πρέπει να απομακρυνθούν από τις ίδιες τις ομάδες αυτοί που προκαλούν επεισόδια», δήλωσε ο Πάνος Μπιτσαξής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί εντελώς άστοχα όσα ανέφερε ο κ. Μπιτσαξής, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα όσα συνέβησαν στη θεατρική παράσταση. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει και επίσημη «απάντηση» του Ολυμπιακού στον Πάνο Μπιτσαξή.

Δύο τελικοί για τον τίτλο

Μέσα σε δύο Σάββατα θα κριθεί ο τίτλος για τον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ το επόμενο Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών γνωρίζουν καλά πως με δύο νίκες στα προσεχή ματς το πρωτάθλημα δεν χάνεται…

Παρά το ρεπό που έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ντουντού και ο Ιμπαγάσα πήγαν σήμερα στο Ρέντη για να προπονηθούν. Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ο Ιμπαγάσα έκανε αποθεραπεία.

Ο Βραζιλιάνος συμμετείχε χθες για λίγα λεπτά το δεύτερο ημίχρονο και σήμερα μετά από συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο, πήγε στο προπονητήριο του Ρέντη για να δουλέψει. Σκοπός είναι να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και σύντομα, αν είναι δυνατόν και από το παιχνίδι με τον Άρη να παίξει και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, αγωνιζόμενος από την αρχή.

Από την άλλη πλευρά ο Ιμπαγάσα πέρασε από το Ρέντη και έκανε αποθεραπεία, καθώς στο τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αγωνιστεί αρκετά λεπτά. Προπόνηση έκαναν και όσοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Ο Μοϊσές Ουρτάδο έκανε και σήμερα θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ο Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Αβρ. Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία.

Δίνει την επιταγή...

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, θα παραδώσει αύριο (Τρίτη 8/2), επιταγή ενίσχυσης του κοινωφελούς έργου που προσφέρει το ίδρυμα «Ελπίδα». Η εκδήλωση παράδοσης της επιταγής θα γίνει στις 12:30, στο Ίδρυμα «Ελπίδα» το Γουδί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x