Γενικά

Έγκαν: «Έπινα χωρίς σταματημό»!

Πρόβλημα αλκοολισμού παραδέχθηκε ότι αντιμετωπίζει ο Ιρλανδός, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας στο Πεκίνο το 2008, Κένι Έγκαν. Ο 29χρονος αντιμετωπίστηκε ως ήρωας από τους συμπατριώτες του με την επιστροφή του από την Κίνα, αφού ήταν ένας από τους τρεις αθλητές που κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο για την Ιρλανδία στη διοργάνωση, από τότε, όμως, μέχρι και σήμερα, ο κατήφορος του Έγκαν δεν έχει τελειωμό!

Πρόβλημα αλκοολισμού παραδέχθηκε ότι αντιμετωπίζει ο Ιρλανδός, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας στο Πεκίνο το 2008, Κένι Έγκαν.

Ο 29χρονος αντιμετωπίστηκε ως ήρωας από τους συμπατριώτες του με την επιστροφή του από την Κίνα, αφού ήταν ένας από τους τρεις αθλητές που κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο για την Ιρλανδία στη διοργάνωση, από τότε, όμως, μέχρι και σήμερα, ο κατήφορος του Έγκαν δεν έχει τελειωμό!

«Έπινα πάρα πολύ. Βρισκόμουν σε άσχημη κατάσταση. Από τη στιγμή που επέστρεψα από τους Αγώνες του Πεκίνου, το μόνο που ήθελα ήταν να πίνω. Χωρίς σταματημό! Ξεκίνησα να πίνω με τους φίλους μου την πρώτη ημέρα. Τη δεύτερη συνέχισα σε κάποιο άλλο μέρος… μόνος μου. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας βρέθηκα καθισμένος στη γωνία ενός μπαρ να πίνω συντροφιά με έναν ηλικιωμένο άντρα, με τον οποίο, μάλιστα, ανταλλάσαμε high fives, σαν να ήμασταν φίλοι. Στο τέλος, βέβαια, αναρωτιόμουν: Τι γυρεύω εγώ εδώ; Πήγαινα σπίτι και ξάπλωνα στο κρεβάτι μου, νιώθοντας τύψεις για τον εαυτό μου. Οι εφιάλτες δεν έλεγαν να με εγκαταλείψουν. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ραγίσω την καρδιά της μητέρας μου», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του ο Έγκαν, ο οποίος προσπαθεί, πλέον, να επανέλθει.

«Είμαι καθαρός 25 εβδομάδες, έχοντας βάλει στόχο την επιστροφή μου στα ρινγκ», είπε ο Ιρλανδός πυγμάχος και πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω ότι, πλέον, είμαι σε καλή κατάσταση και πως έχω αφήσει πίσω μου όλα αυτά που μου κατέστρεφαν τη ζωή μου. Το ρινγκ είναι η ζωή μου. Προπονούμαι σκληρά με το βλέμμα στους Αγώνες του Λονδίνου».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x