Stoiximan Super League

Τρόμαξε τους μεν, «γυάλισε» στους δε

Οι Ρώσοι «κατάσκοποι» έμειναν εντυπωσιασμένοι με τις αρετές του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Τόσο αυτοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που παρακολούθησαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό εν όψει των διπλών αναμετρήσεων για τους «32» του Europa League, όσο κι εκείνοι της Ζενίτ, το ενδιαφέρον της οποίας για τον ηγέτη του ΠΑΟΚ γίνεται καθημερινά όλο και πιο «θερμό». Προβλήματα εν όψει Πανιωνίου.

Οι Ρώσοι «κατάσκοποι» έμειναν εντυπωσιασμένοι με τις αρετές του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Τόσο αυτοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που παρακολούθησαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό εν όψει των διπλών αναμετρήσεων για τους «32» του Europa League, όσο κι εκείνοι της Ζενίτ, το ενδιαφέρον της οποίας για τον ηγέτη του ΠΑΟΚ γίνεται καθημερινά όλο και πιο «θερμό».

Οι συνεργάτες του προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι, οι κ.κ. Ονόπκο και Σούστικοφ, σημείωσαν με μεγάλα γράμματα στα μπλοκάκια τους το όνομα του Βιεϊρίνια ως τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο της ομάδας τους. Σημειωτέον πως η αποστολή της ρωσικής ομάδας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

Στο μεταξύ, οι πρωταθλητές Ρωσίας εξακολουθούν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή και δεν αμφιβάλλει κανείς πως έχουν την οικονομική δυνατότητα ακόμη και να καταβάλουν τη ρήτρα των 15 εκατ. ευρώ και να τον κάνουν δικό τους.

Προβλήματα εν όψει Πανιωνίου

Είναι φυσιολογικό το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ να «τρέχει» στην αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League, ωστόσο ο Μάκης Χάβος επισημαίνει καθημερινά πως προέχει ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», καθώς εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, καθώς και οι τραυματίες Βιτόλο και Φωτάκης. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το Μάρτιο, αφού θα χρειαστεί ένα ειδικό πρόγραμμα για να δυναμώσει το γόνατό του, ενώ ο δεύτερος, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για τον τραυματισμό του στον ώμο, έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει τον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 22 Φεβρουαρίου.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τη συμμετοχή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς θα λάβει μέρος με την εθνική Βοσνίας σε φιλικό που θα γίνει στην Ατλάντα κόντρα στο Μεξικό. Ο «Μούσλι» δεν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα από την Παρασκευή, δηλαδή παραμονή του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x