Γερμανία

Αποφασισμένος ο Γκέκας

Τέσσερα ματς στο δεύτερο γύρο και συνολικά 292 λεπτά μακριά από το γκολ στην Bundesliga συμπλήρωσε ο Φάνης Γκέκας ,αλλά δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει στα γκολ στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στη Λεβερκούζεν. «Ευκαιρίες μού παρουσιάζονται, αλλά θα πρέπει να τις αξιοποιώ. Θα έρθει η ώρα που θα σκοράρω και πάλι. Κόντρα στην παλιά μου ομάδα το Σάββατο θα πρέπει να επιστρέψω στα γκολ», δήλωσε ο 30χρονος επιθετικός

Τέσσερα ματς στο δεύτερο γύρο και συνολικά 292 λεπτά μακριά από το γκολ στην Bundesliga συμπλήρωσε ο Φάνης Γκέκας ,αλλά δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει στα γκολ στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στη Λεβερκούζεν.

«Ευκαιρίες μού παρουσιάζονται, αλλά θα πρέπει να τις αξιοποιώ. Θα έρθει η ώρα που θα σκοράρω και πάλι. Κόντρα στην παλιά μου ομάδα το Σάββατο θα πρέπει να επιστρέψω στα γκολ», δήλωσε ο 30χρονος επιθετικός, που έχει ταλαιπωρηθεί από έναν μυϊκό τραυματισμό το τελευταίο διάστημα.

Ο Λαρισαίος στράικερ είχε 14 γκολ στον πρώτο γύρο. Το τελευταίο του ήταν αυτό στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ για τη 17η αγωνιστική (1-0). Στα τέσσερα πρώτα ματς του δευτέρου γύρου δεν έχει βρει δίχτυα και η Άιντραχτ έχει πάρει μόλις ένα βαθμό χωρίς να έχει σκοράρει!

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x