Stoiximan Super League

«Μονόδρομος η νίκη»

Την άποψη του για τη σημαντικότητα των επόμενων αγωνιστικών και ιδιαίτερα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, εξέφρασε ο επιθετικός της SKODA Ξάνθης, Μπουγκουρέλ Μπούγκα, ο οποίος τόνισε πως η νίκη πλέον αποτελεί μονόδρομο για τους Ξανθιώτες.

Την άποψη του για τη σημαντικότητα των επόμενων αγωνιστικών και ιδιαίτερα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, εξέφρασε ο επιθετικός της SKODA Ξάνθης, Μπουγκουρέλ Μπούγκα, ο οποίος τόνισε πως η νίκη πλέον αποτελεί μονόδρομο για τους Ξανθιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 33χρονος επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ακριτικής ομάδας:

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Πιστεύω πως η επόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην έδρας μας είναι η πιο δύσκολη από όλες, επειδή είμαστε στο ίδιο γκρουπ ομάδων βαθμολογικά. Κάθε πόντος είναι κρίσιμος. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, που σε παιχνίδια όπως αυτό μετράει διπλά. Έτσι όπως είναι τώρα η βαθμολογία θέλουμε να φύγουμε γρήγορα από τις επικίνδυνες θέσεις. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ήταν μία χαμένη ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Όμως και τώρα δεν είναι αργά αφού έχουμε ακόμη παιχνίδια για να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο. Με περισσότερη δουλειά μπορούμε να τα πάμε καλύτερα»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν σημεία που κάνουν την διαφορά. Αν για παράδειγμα ο Πόι είχε καταφέρει να μπει στην φάση με την κεφαλιά και να σκοράρει τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Βέβαια ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα κι όπως και να έχει δεν θα ήταν εύκολο σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι της Κυριακής»

Για την αποχή της Ξάνθης από τις νίκες στα «πηγάδια»: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν με προβληματίζει αυτό. Κάποιες φορές δεν είμαστε τυχεροί στα παιχνίδια. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν σκεφτόμαστε αρνητικά σε καμιά περίπτωση. Για μας υπάρχουν μόνο οι βαθμοί της νίκης»

Για το πόσο εφικτό είναι η ομάδα να δείξει ένα άλλο πρόσωπο στους επόμενους αγώνες: «Το ελπίζω αυτό. Κανείς δεν λέει ότι είναι εύκολο αλλά από την άλλη δεν είναι και ακατόρθωτο και το έχουμε αποδείξει πετυχαίνοντάς το στον πρώτο γύρο»

Για τα πλεονεκτήματα της SKODA Ξάνθης: «Το σύνολο. Δεν έχουμε τον παίκτη που ατομικά μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά. Στοιχεία διαφορετικά έχουμε όλοι αλλά το πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε ομάδα. Και είμαστε καλή ομάδα»

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x