Stoiximan Super League

«Άλλο πράγμα η Τούμπα από κοντά»

Ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο της Τούμπας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και απόλυτα ικανοποιημένος από τις πρώτες του μέρες στην Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο Ντιέγκο Αρίας.

Ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο της Τούμπας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και απόλυτα ικανοποιημένος από τις πρώτες του μέρες στην Θεσσαλονίκη, δήλωσε ο Ντιέγκο Αρίας.

Ο Κολομβιανός μέσος, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη συνεργασία του με τον θρυλικό Ρενέ Χιγκίτα αλλά και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αρίας στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Καταρχήν μου άρεσε ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Είναι άλλο πράγμα να το βλέπεις αυτό από το ίντερνετ και άλλο πράγμα να το ζεις από κοντά. Στα αγωνιστικά η ομάδα ήταν καλή, αλλά στάθηκε άτυχη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω κάθε μέρα ότι έχω δικαιωθεί από την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι πολύ που υπάρχει πάθος στις εξέδρες του γηπέδου. Έχω προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη, μου αρέσει η πόλη και μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος με αναγνωρίζει και μου μιλά με θέρμη για την ομάδα».

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Στην Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στα πλέι οφ, γι' αυτό χρειάζεται προσοχή σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Όσο για την Ευρώπη πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει δύο μεγάλα παιχνίδια στο Europa League, με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι καταπληκτικό που θα είμαι μέλος αυτών των δύο αγώνων».

Για τη συνεργασία του με το μεγάλο Χιγκίτα: «Ο Ρενέ, πέρα από το γεγονός πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Την "απόκρουση του σκορπιού", όπως αποκαλούνταν, δεν τη δοκίμαζε μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε πολλά παιχνίδια. Άρεσε στον κόσμο και σκοπός του ήταν να περνάει καλά ο κόσμος, γι' αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Κολομβία. Είχα μια καταπληκτική συνεργασία μαζί του».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, αλλά είναι στο χέρι του προπονητή μου να με χρησιμοποιήσει. Άλλωστε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο στη δική μου θέση, αλλά και στις υπόλοιπες».

Προβλήματα εν όψει Πανιωνίου

Είναι φυσιολογικό το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ να «τρέχει» στην αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League, ωστόσο ο Μάκης Χάβος επισημαίνει καθημερινά πως προέχει ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», καθώς εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, καθώς και οι τραυματίες Βιτόλο και Φωτάκης. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το Μάρτιο, αφού θα χρειαστεί ένα ειδικό πρόγραμμα για να δυναμώσει το γόνατό του, ενώ ο δεύτερος, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για τον τραυματισμό του στον ώμο, έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει τον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 22 Φεβρουαρίου.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τη συμμετοχή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς θα λάβει μέρος με την εθνική Βοσνίας σε φιλικό που θα γίνει στην Ατλάντα κόντρα στο Μεξικό. Ο «Μούσλι» δεν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα από την Παρασκευή, δηλαδή παραμονή του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x