Stoiximan Super League

Ανασύνταξη… και γρήγορα!

Πανιώνιο εποχής Στόρε, Μπάνγκσμπο και… Κιντή θύμισε η εμφάνιση της ομάδας την Κυριακή, στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Η ήττα-σχεδόν «με κάτω τα χέρια»- από την κρητική ομάδα, έπειτα από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα -1 νίκη, 2 ισοπαλίες- «πόνεσε» αρκετά. Περισσότερο από το αποτέλεσμα, όμως, η παρουσία της ομάδας στο Παγκρήτιο ήταν αυτή που προβλημάτισε…

Πανιώνιο εποχής Στόρε, Μπάνγκσμπο και… Κιντή θύμισε η εμφάνιση της ομάδας την Κυριακή, στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Η ήττα-σχεδόν «με κάτω τα χέρια»- από την κρητική ομάδα, έπειτα από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα -1 νίκη, 2 ισοπαλίες- «πόνεσε» αρκετά. Περισσότερο από το αποτέλεσμα, όμως, η παρουσία της ομάδας στο Παγκρήτιο ήταν αυτή που προβλημάτισε…

Οι «κυανέρυθροι» δεν θύμισαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την ομάδα που πήρε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό -τον οποίο θα μπορούσε και να έχει νικήσει- πόσω, μάλλον, την ομάδα που έφυγε με το «διπλό» από το «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, ακόμα και την ομάδα που ήρθε ισόπαλη με την Καβάλα στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, επειδή τα χρονικά περιθώρια (ήταν και) παραμένουν στενά, (πολύς) χρόνος για αυτοκριτική δεν υπάρχει. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πρέπει να αφήσει να την… πάρει από κάτω, αλλά να ανασυνταχθεί γρήγορα, καθώς ακολουθεί άλλος ένας «τελικός» και μάλιστα, πολύ δύσκολος.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο τον ΠΑΟΚ (17:15) και θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην… ξανακυλήσει. Μετά την ήττα του στην Κρήτη, βρέθηκε και πάλι τρίτος από το τέλος -μαζί, βέβαια, με τον Αστέρα Τρίπολης, που υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να είναι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο κύριος αντίπαλός του για παραμονή στην κατηγορία.

Δύο μέρες μετά το… πισωγύρισμα, λοιπόν, η ατμόσφαιρα στο «στρατόπεδο» των Νεοσμυρνιωτών δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, το σύνθημα που κυριαρχεί, όμως, είναι «να μην μας πάρει από κάτω. Συνεχίζουμε»!

Η προπόνηση της Τρίτης, όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, πραγματοποιήθηκε χωρίς τους διεθνείς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ριέρα και Λάτκα, με τον Ισπανό, ωστόσο, να έχει αναρρώσει από την ίωση που τον κράτησε εκτός από το ματς με τον Εργοτέλη. Ο επιθετικός του Πανιωνίου αναμένεται να «μπει» κανονικά την Τετάρτη και να τεθεί στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Όσο για τον Λάτκα, ο κεντρικός αμυντικός ανησύχησε το ιατρικό τιμ με μία κράμπα που υπέστη και θα ακολουθήσει για δύο μέρες πρόγραμμα ενδυνάμωσης, μιας και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» (συμπλήρωσε κάρτες).

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x