Stoiximan Super League

Νέες επαφές με Μανωλά και Μπλάνκο

Προτάσεις με αυξημένες αποδοχές αναμένεται να καταθέσει στους Μπλάνκο και Μανωλά, εντός των ημερών, η ΑΕΚ. «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» η απάντηση της ΠΑΕ προς οφειλόμενους. Ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει Παναθηναϊκού.

Προτάσεις με αυξημένες αποδοχές αναμένεται να καταθέσει στους Μπλάνκο και Μανωλά, εντός των ημερών, η ΑΕΚ. «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» η απάντηση της ΠΑΕ προς οφειλόμενους. Ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει Παναθηναϊκού.

Μπορεί με την αρχική της στάση να ήθελε να τον παραχωρήσει, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, έχουν ωθήσει τη διοίκηση της ΑΕΚ να ετοιμάζει νέα πρόταση προς τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται συναντηθεί και πάλι με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού για να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, ύψους λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ, ποσό που δεν έχει ουσιαστικά κάποια διαφορά από εκείνο που έχει ήδη απορρίψει ο ποδοσφαιριστής. Η «Ένωση» είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, αλλά για λόγους επικοινωνιακούς κυρίως καλείται να κάνει άλλη μία προσπάθεια για να κρατήσει τον “Ζορό”, ο οποίος έχει ήδη το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Εκτός του πρώτου σκόρερ του τα τελευταία χρόνια, ο «Δικέφαλος» έχει …ανοιχτό μέτωπο και με τον Κώστα Μανωλά, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Πρόθεση της διοίκησης είναι να υπογραφεί νέο συμβόλαιο μέχρι το 2014, με τις απολαβές του Έλληνα αμυντικού να ανεβαίνουν κλιμακωτά ανά έτος, ξεκινώντας από τις 140.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο παίκτης δεν βιάζεται να ανανεώσει και περιμένει να δει αν θα προκύψει κάποια πρόταση το καλοκαίρι.

«Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»

Το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ έχει οδηγήσει σε μεγάλες καθυστερήσεις σε πληρωμές παικτών, μερικοί από τους οποίους μάλιστα δεν βρίσκονται πια στην Ελλάδα. Οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Ταμαντανί Ενσαλίβα και Γιουσούφ Χέρσι σφράγισαν μάλιστα επιταγές που είχαν στα χέρια τους από την «Ένωση» με στόχο να πιέσουν για να πάρουν τα χρήματά τους (215.000 ευρώ περίπου συνολικά), αλλά η απάντηση που πήραν σε επικοινωνία που είχαν με την ΠΑΕ ήταν «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».

Βαρύτητα στην άμυνα

Πάνω στην ώρα έρχεται για τον Μανόλο Χιμένεθ η επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα. Ο Ισπανός προπονητής κάνει εντατικές προπονήσεις στο αμυντικό κομμάτι, αφού αν παρουσιαστεί στην ίδια κατάσταση με τα προηγούμενα ματς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχουν προβλήματα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εξέφρασε μάλιστα τη δυσαρέσκειά του στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας: «Δεχθήκαμε πάλι αστεία τέρματα. Μας έβαλε δύο γκολ ένας παίκτης που δεν είναι ούτε καν χαφ. Μάλλον πρέπει να μάθουμε ξανά τα βασικά του ποδοσφαίρου» αναφερόμενος στο ματς με τον Άρη και τον Νέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x