Ελλάδα

Αναπόφευκτο «ραντεβού»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να σφραγίσουν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, που θα γίνει στις 6 Μαρτίου, πιθανότατα και πάλι στο Ελληνικό. Οι σημερινοί επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης αποτελούν-εκτός απροόπτου-τυπική διαδικασία, καθώς οι μεν «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 17:00 τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 79-60 της Πυλαίας, οι δε «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» στις 19:00 με προίκα το +29 του ΟΑΚΑ (87-58).

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να σφραγίσουν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, που θα γίνει στις 6 Μαρτίου, πιθανότατα και πάλι στο Ελληνικό. Οι δύο «αιώνιοι» θα συναντηθούν για τέταρτη συνεχή χρονιά και έβδομη συνολικά στον αγώνα που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι σημερινοί επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης αποτελούν-εκτός απροόπτου-τυπική διαδικασία, καθώς οι μεν «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 17:00 τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 79-60 της Πυλαίας, οι δε «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» στις 19:00 με προίκα το +29 του ΟΑΚΑ (87-58).

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ως μία καλή ευκαιρία για ανάσες στους καταπονημένους βασικούς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τον Ράσο Νεστέροβιτς, ενώ οι Βασίλης Σπανούλης και Θοδωρής Παπαλουκάς αναμένεται να χρησιμοποιηθούν λίγο, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ έχει για πρώτη φορά στις τάξεις του μετά από δίμηνη απουσία τον Ντόνι ΜακΓκραθ και βλέπει το ματς σαν ένα δυνατό «ζέσταμα» πριν τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Ζωφριά.

Στο «Αλεξάνδρειο» η ούτως ή άλλως... mission impossible του Άρη γίνεται ακόμη δυσκολότερη από τα αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν της δεδομένης απουσίας του τραυματία Μπόμπι Μπράουν, οι «κίτρινοι» πιθανώς να μην έχουν στις τάξεις τους και τον Πι Τζέι Τάκερ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και πιθανώς να προφυλαχθεί εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό, που κρίνεται πιο σημαντικός. Από τους «πράσινους» θα λείψουν οι τραυματίες Κώστας Καϊμακόγλου και Άλεξ Μάριτς, ενώ στη δωδεκάδα συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Καραμαλέγκος.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΠΑΟΚ Καλδίρης, Παναγιώτου, Κατραχούρας (Αλιφραγκής)

Αλεξάνδρειο 19.00 ΑΣ Άρης – Παναθηναϊκός ΑΟ Αναστόπουλος, Μητσόπουλος, Παφίλης (Τσούλης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x