Ισπανία

Αντεμπαγιόρ: «Πολύ εύκολο να δουλεύω με τον Μουρίνιο»

Ο Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και εξήγησε τις πρώτες του εντυπώσεις σαν παίκτης της Ρεάλ. Ο Τογκολέζος αφού πέρασε τις πρώτες μέρες προσαρμογής του στη Μαδρίτη, δήλωσε πως είναι πολύ εύκολο για τον ίδιο να δουλεύει με τον Μουρίνιο, ότι όλοι προσπαθούν να σταματήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πως το γεγονός πως κατάγεται από μια φτωχή Αφρικανική χώρα τον κάνει να χαμογελάει και να χαίρεται τα πάντα στη ζωή.

Ο Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και εξήγησε τις πρώτες του εντυπώσεις σαν παίκτης της Ρεάλ.

Ο Τογκολέζος αφού πέρασε τις πρώτες μέρες προσαρμογής του στη Μαδρίτη, δήλωσε πως είναι πολύ εύκολο για τον ίδιο να δουλεύει με τον Μουρίνιο, ότι όλοι προσπαθούν να σταματήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πως το γεγονός πως κατάγεται από μια φτωχή Αφρικανική χώρα τον κάνει να χαμογελάει και να χαίρεται τα πάντα στη ζωή.

Για τον Μουρίνιο είπε πως είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. «Ξέρει να μιλάει και να προπονεί. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι περιμένει ο προπονητής σου από σένα και τι θέλει να πάρει ακριβώς. Πάντα σου λέει τι ακριβώς θέλει. Για μένα είναι πολύ εύκολο να δουλεύω με κάποιον σαν κι αυτόν που αυτά που ζητάει είναι ξεκάθαρα. Θεωρώ πως με πολύ δουλειά θα βελτιωθώ αρκετά και θα μείνω εδώ».

Στη συνέχεια μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Ο Κριστιάνο είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός, που δουλεύει καθημερινά στο γυμναστήριο και στην προπόνηση. Είναι πολύ όμορφο όλοι οι υπόλοιποι να προσπαθούν να τον σταματήσουν».

Τελειώνοντας, αναφέρθηκε στα περσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Κόπα Άφρικα όταν η αποστολή της Εθνικής Ομάδας του Τόνγκο δέχθηκε επίθεση από ένοπλους…τρομοκράτες στην Ανγκόλα.

Γενικά, όσα συμβαίνουν στην αφρικανική ήπειρο, τον έχουν κάνει να βλέπει πιο… χαλαρά τα πράγματα. «Ο κόσμος που με γνωρίζει ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος χαρούμενος, που πάντα γελάω και είμαι ευτυχισμένος. Είμαι Αφρικανός, από μία πολύ φτωχή χώρα και για μένα, το να ζω στην Ευρώπη είναι εξαιρετικό. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένω, είναι λογικό να επηρεαστώ αλλά δεν είμαι προβληματικός. Μου αρέσει να παίζω, να γελάω και να αστειεύομαι».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x