Γενικά

Έτσι δε θυμίζει παγκόσμια πρωταθλήτρια…

Αυτή η Ισπανία δεν έχει σχέση με την ομάδα του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές νίκησαν με το ζόρι 1-0 την Κολομβία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με το γκολ του Σίλβα στο 86’ σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της επανέναρξης των προκριματικών του EURO 2012 στα τέλη Μαρτίου. Οι παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παρουσίασαν μέτρια εικόνα στους φίλους τους που βρέθηκαν στο στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και κινδύνευσαν.

Αυτή η Ισπανία δεν έχει σχέση με την ομάδα του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές νίκησαν με το ζόρι 1-0 την Κολομβία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με το γκολ του Σίλβα στο 86’ σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της επανέναρξης των προκριματικών του EURO 2012 στα τέλη Μαρτίου. Οι παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παρουσίασαν μέτρια εικόνα στους φίλους τους που βρέθηκαν στο στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και κινδύνευσαν, σε κάποιες περιπτώσεις, από τους επιθετικούς των Λατινοαμερικάνων, αναγκάζοντας τον Ισπανό τεχνικό να αλλάξει τη μισή ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Ντάριο Γκόμεζ είχαν βρει τον τρόπο να «μπλοκάρουν» τους αντιπάλους τους και να απειλήσουν την εστία του Κασίγιας, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Ρονταγιέγκα και τον Αγκουιλάρ, που έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο 13’. Ο Βίγια απάντησε με μια κλασική ευκαιρία στο 15’, όμως μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι «φούριας ρόχας» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία. Μάλιστα, παραλίγο ο Αρμέρο να σκοράρει στο 45’.

Στο δεύτερο μέρος, οι μέσοι των πρωταθλητών Ευρώπης του 2008 προσπάθησαν να δημιουργήσουν παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν και ο Ντελ Μπόσκε άρχισε να κάνει μαζεμένες αλλαγές, βγάζοντας τους Καπντεβίλα, Βίγια και Τσάβι στο 55΄, ώστε να βρεθούν οι διάδρομοι στην εστία του Οσπίνα. Ομως, αντίθετα, ο Κουαρδάδο έχασε σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 64’. Η είσοδος των Χέσους Νάβας και Σίλβα φαίνεται πως έδωσε μια "πνοή", αφού οι Ισπανοί μπήκαν περισσότερο μέσα στην περιοχή και στο 86’ κατάφεραν να σκοράρουν με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 75’. Στο 91’ και στο 94’, οι Γιορέντε και Ρονταγιέγκα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.


ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Αλμπιόλ, Καπντεβίλα (55' Αρμπελόα), Τσάβι (55' Καθόρλα), Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο (75' Σίλβα), Πέδρο (81' Γιορέντε), Βίγια (54' Τόρες), Ινιέστα (68' Χέσους Νάβας)

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Ζουνίγκα, Γέπες, Περέα, Αρμέρο, Αντσίκο (46' Σάντσεζ), Αγκουϊλάρ, Γκουαρίν, Τζ. Μορένο (61' Ρονταγιέγκα), Ράμος (57' Κουαρδάδο), Μορένο


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x