Stoiximan Super League

Το μερίδιο της Πόρτο για Βιεϊρίνια

Ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του Αντελίνο Βιεϊρίνια εξακολουθεί να διατηρεί η Πόρτο, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο πορτογαλικός σύλλογος κατέχει ακόμη το 1/3 του 25χρονου εξτρέμ και σε ενδεχόμενη πώληση από τον ΠΑΟΚ θα καρπωθεί το ποσό που της αναλογεί. Επιθετικό σχήμα εν όψει Πανιωνίου ετοιμάζει ο Μάκης Χάβος.

Ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του Αντελίνο Βιεϊρίνια εξακολουθεί να διατηρεί η Πόρτο, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο πορτογαλικός σύλλογος κατέχει ακόμη το 1/3 του 25χρονου εξτρέμ και σε ενδεχόμενη πώληση από τον ΠΑΟΚ θα καρπωθεί το ποσό που της αναλογεί βάσει του ποσοστού «ιδιοκτησίας». Όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε αγοράσει τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό από τους «δράκους» το καλοκαίρι του 2009, δεν ήταν σε θέση να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του κι έτσι η Πόρτο θα βγει κερδισμένη σε πιθανή μεταπώλησή του.

Με 4-4-2 στη Νέα Σμύρνη

Σχήμα με δύο επιθετικούς, τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, δείχνει να σκέφτεται ο Μάκης Χάβος εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη (17:15).

Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, οι τραυματίες Βιτόλο και Φωτάκης, πιθανότατα και ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος τα ξημερώματα αγωνίστηκε στο φιλικό της Βοσνίας με το Μεξικό στην Ατλάντα και δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για την προπόνηση της Παρασκευής. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Χαλκιάς, Ετό, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Ο Ίβιτς αναμένεται να προφυλαχθεί εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα, που είναι σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x