Ισπανία

Φουλάρει η Ρεάλ για Παρέχο

Η Χετάφε δεν θέλει να χάσει τον Ντάνι Παρέχο, για αυτό κάλεσε τον 21χρονο να ανανεώσουν για άλλα τέσσερα χρόνια, το υπάρχον συμβόλαιο του, που λήγει το 2013. Η απάντηση του κεντρικού μέσου ήταν αρνητική, αφού προφανώς θέλει να γυρίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, λένε πως ο Μουρίνιο έχει τον Παρέχο μέσα στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν…

Η Χετάφε δεν θέλει να χάσει τον Ντάνι Παρέχο, για αυτό κάλεσε τον 21χρονο να ανανεώσουν για άλλα τέσσερα χρόνια, το υπάρχον συμβόλαιο του, που λήγει το 2013.

Η απάντηση του κεντρικού μέσου ήταν αρνητική, αφού προφανώς θέλει να γυρίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Και οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, λένε πως ο Μουρίνιο έχει τον Παρέχο μέσα στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν…

Ο Παρέχο φέτος κάνει εκπληκτική σεζόν και η εμφάνιση που συνοδεύτηκε με γκολ απέναντι στην Ρεάλ, έκαναν τους Μαδριλένους να σκέφτονται τον επαναπατρισμό του μέσου.

Ο Μουρίνιο είχε ζητήσει από την διοίκηση της Ρεάλ σαν χάρη τον Τσάβι Αλόνσο κάτι που έγινε.

Ισπανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να ζητάει ακόμη μία, αυτή της απόκτησης του Ντάνι Παρέχο.

Κι αν αποκτηθεί το «μηχανάκι», το πρόβλημά του κορυφαίου τεχνικού στη μεσαία γραμμή, θα έχει λυθεί σε χρόνο ρεκόρ υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του Μουρίνιο.

Η Ρεάλ είχε πουλήσει τον Παρέχο τρία εκατομμύρια ευρώ στην Χετάφε, αλλά για να τον αγοράσει θα πρέπει να καταβάλλει δύο περισσότερα, λόγω της ειδικής συμφωνίας που υπάρχει στην Ισπανία για τους νέους παίκτες. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο τα δύο πρώτα χρόνια της αγοράς.

Δεδομένου ότι ο διεθνής με την ομάδα των Νέων της Ισπανίας μετακόμισε στην Χετάφε τον Ιούνιο του 2009, φέτος το καλοκαίρι είναι η τελευταία ευκαιρία που μπορεί να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη οψιόν. Κάτι, που κολλάει ταμάμ με την επιθυμία του Μουρίνιο. Και όπως φαίνεται, πόθοι του Πορτογάλου που κοστίζουν 5 εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι κάτι ανέφικτο για τη διοίκηση της Ρεάλ.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x