Stoiximan Super League

«Νοσοκομείο» ο ΠΑΟ, αγωνία για Νίνη

Μια σύσπαση στον αριστερό προσαγωγό του Σωτήρη Νίνη, πρόβλημα που προέκυψε στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στον Καναδά, θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του διεθνούς ποδοσφαιριστή στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θεραπεία έκανε ο μέσος του «τριφυλλιού» για τον οποίο καθοριστική θα είναι η προπόνηση του Σαββάτου. Ατομικό οι Σισέ, Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, απόντες λόγω ίωσης Μαρίνος, Ιωαννίδης και ο Γκοβού λόγω… δοντιού!

Μια σύσπαση στον αριστερό προσαγωγό του Σωτήρη Νίνη, πρόβλημα που προέκυψε στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στον Καναδά, θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του διεθνούς ποδοσφαιριστή στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θεραπεία έκανε ο μέσος του «τριφυλλιού» για τον οποίο καθοριστική θα είναι η προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Νίνης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή, ώστε να ξεκουραστεί και λίγο παραπάνω και την επόμενη ημέρα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε πιο εντατικό ρυθμό. Εφόσον βγάλει το πρόγραμμα χωρίς νέα απρόοπτα, ο παίκτης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την "Ένωση".

Όλα αυτά πάνω που ο Τζιμπρίλ Σισέ προσπαθεί να «φουλάρει» στις προπονήσεις και να βρει ρυθμό εν όψει ΑΕΚ, προέκυψε το θέμα με τον Σωτήρη Νίνη και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα τρέμει στην ιδέα ότι σε αυτό το καθοριστικό ματς ενδεχομένως να μην έχει στη διάθεσή του κάποιους από τους καλύτερούς του παίκτες. Πάντως ελπίδες υπάρχουν και για τους δύο, όπως και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος όπως και ο Γάλλος επιθετικός αλλά και ο Γκαρσία, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καντέ και Βύντρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο τελευταίος συμμετείχε κανονικά στο δίτερμα αργότερα.

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό όμως, δεν σταματούν στους τραυματίες, αφού οι Μαρίνος και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, ενώ από την προπόνηση απείχε και ο Γκοβού λόγω της υποβολής του σε οδοντιατρική επέμβαση.

Τέλος, ο Καρνέζης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Πλεσί απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x