Stoiximan Super League

«Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ»!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι στόχοι της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης, στο πλαίσιο της κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. «Το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά, πιστεύω όμως ότι το 2011 θα είναι καλύτερο για όλους μας. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι προσπάθεια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι στόχοι της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης, στο πλαίσιο της κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μπορεί να άργησε λίγο αλλά τελικά το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων» έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2011 και ο Σταύρος Αδαμίδης στην ομιλία τους στους ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλη σημασία έχει η κατάκτηση του τροπαίου αλλά και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον κόσμο της Ένωσης.

«Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά, πιστεύω όμως ότι το 2011 θα είναι καλύτερο για όλους μας. Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το οποίο θα σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο μας, και να βγούμε στο Champions League της επόμενης περιόδου. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι προσπάθεια και από τη μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε όλοι το καλύτερο για την ΑΕΚ», επισήμανε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου».

Οι νικητές με τα τυχερά φλουριά της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΚ, ήταν οι Λεονάρντο και Λούκατς. Ο Βραζιλιάνος μέσος κέρδισε ένα notebook, ενώ ο Σέρβος τερματοφύλακας που προπονείται με την ομάδα, ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Ρώμη, προσφορά του υποστηρικτή της ΠΑΕ GS Travel.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x