Stoiximan Super League

Έφεση καταθέτει ο Ολυμπιακός...

Έφεση θα καταθέσει ο Ολυμπιακός κατά της τιμωρίας του Κέβιν Μιραλάς. Οι "ερυθρόλευκοι" ήδη κίνησαν τις διαδικασίες για να εφεσιβάλουν κατά της απόφασης που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στην τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς, η οποία έγινε ξαφνικά γνωστή σήμερα.

Οι ερυθρόλευκοι κίνησαν ήδη τις διαδικασίες για να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία δεν αποκλείεται να συνεδριάσει αύριο για να λάβει την απόφασή της. Πάντως, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβαίνει. Οι Πειραιώτες προσπαθούν να πιέσουν έτσι ώστε έκτακτα να συνεδριάσει αύριο η Επιτροπή και να αποφασίσει για την τύχη της έφεση των "ερυθρόλευκων".

Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλούνται το άρθρο 10 παράγραφος 6 των κανονισμών, το οποίο αναφέρει τα εξής.

«Η παραπάνω απόφαση εκδίδεται μέσα σε επτά ημέρες αφότου διαπράχθηκε η παράβαση. Αν δεν εκδοθεί απόφαση ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται μέχρι την έκδοσή της και το υπόλοιπο της ποινής εκτίεται μετά την έκδοση αυτής της απόφασης, που κοινοποιείται υποχρεωτικά σε 24 ώρες».

Ωστόσο, όπως φαίνεται στο άρθρο το 7ημερο δεν είναι δεσμευτικό καθώς απόφαση μπορεί να εκδοθεί και μετά το πέρας της προθεσμόιας. Απλώς μέχρι να εκδοθεί ο παίκτης μπορεί να αγωνίζεται. Επίσης, και όσον αφορά το 24ωρο η Επιτροπή είναι καλυμμένη καθώς συνεδρίασε χθες το απόγευμα και η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x