Stoiximan Super League

ΜακΝτόναλντ ο αντι-Μπλάνκο

Τον αντικαταστάτη του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε περίπτωση που αυτός πήγαινε τελικά στην Εσκισεχιρσπόρ, είχαν βρει στο πρόσωπο του Σέριλ ΜακΝτόναλντ στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την Sportday. «Είχαμε συμφωνήσει σε εξάμηνο δανεισμό και με οψιόν αγοράς με την ΑΕΚ και αυτό σε περίπτωση που ο Μπλάνκο θα έφευγε. Επειδή, όμως, παρέμεινε δεν προχώρησε. Φυσικά, δεν ισχύει τίποτα για το καλοκαίρι», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Γκέρμιναλ, Γκίντερ Χόφμανς.

Τον αντικαταστάτη του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε περίπτωση που αυτός πήγαινε τελικά στην Εσκισεχιρσπόρ, είχαν βρει στο πρόσωπο του Σέριλ ΜακΝτόναλντ στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την Sportday.

«Είχαμε συμφωνήσει σε εξάμηνο δανεισμό και με οψιόν αγοράς με την ΑΕΚ και αυτό σε περίπτωση που ο Μπλάνκο θα έφευγε. Επειδή, όμως, παρέμεινε δεν προχώρησε. Φυσικά, δεν ισχύει τίποτα για το καλοκαίρι», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Γκέρμιναλ, Γκίντερ Χόφμανς.

Η αγορά του στράικερ της «Ένωσης» από την τουρκική ομάδα δεν ολοκληρώθηκε τελικά, με αποτέλεσμα ο ατζέντης του Ολλανδού φορ, Πέτερ Ρέσελ να τονίζει: «Υπήρχαν προχωρημένες επαφές. Ήμασταν ενήμεροι για το ενδιαφέρον τη ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε».

Ο ΜακΝτόναλντ είναι 26 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια έχει 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Γκέρμιναλ, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις). Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009.

Από την άλλη πλευρά, πριν καταλήξει στον Μπαχά ο «Δικέφαλος», κοίταξε αρκετές περιπτώσεις παικτών, όπως του Ιβάν Αλόνσο της Εσπανιόλ, όπως αναφέρει η Sportday, αλλά ο Ουρουγουανός φορ ζήτησε περισσότερα από τις 600.000 ευρώ που αμείβεται τώρα για να έρθει στην Ελλάδα. Ο 30χρονος Κίνι της Αλκορκόν (13 γκολ σε 23 συμμ.) και ο 28χρονος Χέιχο της Γρανάδα (16 γκολ σε 20 συμμ.) ήταν επίσης δύο από τα ονόματα που βρίσκονταν στη λίστα της ΑΕΚ. Με δεδομένο πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει, με τα τωρινά δεδομένα, ο Μπλάνκο να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό οι παίκτες αυτοί να απασχολήσουν και πάλι την «Ένωση».

Αδαμίδης: «Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ»

Απάντηση στα όσα είπε στη χθεσινή συνέντευξή του ο Ίσμαελ Μπλάνκο έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος τόνισε πως δεν θα δοθούν υπερβολικά χρήματα στον Αργεντινό φορ για να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου: «Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ στα οικονομικά για κανέναν ποδοσφαιριστή» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος υπογράμμισε: «Η διοίκηση έχει συγκεκριμένη πολιτική στο θέμα των ανανεώσεων και στο πλαίσιο αυτό θα καταθέσει και την τελευταία πρότασή της για να μείνει ο Μπλάνκο στην ΑΕΚ».

Έχει και ντέρμπι

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα, η ΑΕΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον αμυντικό τομέα τις τελευταίες ημέρες, αφού δεν θέλει να επαναληφθούν τα λάθη των πρόσφατων αναμετρήσεων στα μετόπισθεν. Ο Ισπανός τεχνικός μάζεψε όλους τους αμυντικούς της ομάδας και τους έδειξε διάφορα αποσπάσματα στο βίντεο από τα πρόσφατα ματς με τον Παναθηναϊκό. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Ματέος και ο τραυματίας Γκέντσογλου.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x