Αγγλία

Μαν. Γιουνάιτεντ-Μαν. Σίτι 2-1 (Τελικό)

Στις φωτιές το Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ φιλοξένησε την Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στην Premier League. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-1 με γκολ του Νάνι στο 41' και το εκπληκτικό τέρμα του Ρούνεϊ στο 78'. Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει νωρίτερα με γκολ του Σίλβα στο 65'.. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Στις φωτιές το Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ φιλοξένησε την Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στην Premier League. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-1 με γκολ του Νάνι στο 41' και το εκπληκτικό τέρμα του Ρούνεϊ στο 78'. Οι «πολίτες» είχαν ισοφαρίσει νωρίτερα με γκολ του Σίλβα στο 65'.


Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90'+4 - Λήξη της αναμέτρησης.

90' - Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

88' - Κίτρινη κάρτα στον Γκιγκς.

78' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ!!!!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ του ΡΟΥΝΕΪ. Ο Νάνι έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Γουέιν Ρούνεϊ με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι έκανε το 2-1!!!!!

74' - Κούρσα του Νάνι που ξεκίνησε με την μπάλα πριν το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

67' Αλλαγή για την Γιουνάιτεντ - Ο Μπερμπάτοφ μπήκε στην θέση του Άντερσον.

66' - Κίτρινη κάρτα στον Σκόουλς

65' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙ!!!!! Ο Ρίτσαρντς βγάζει την σέντρα την περιοχή της Γιουνάιτεντ, ο Τζέκο σουτάρει δυνατά και η μπάλα βρίσκει στην πλάτη του Σίλβα και καταλήγει στα δίχτυα.

63' - Άψογη συνεργασία Τέβεζ και Τζέκο αλλά ο Αργεντινός δεν κοντρόλαρε σωστά την μπάλα και το γύρισμα που έκανε στην μικρή περιοχή δεν βρήκε κανένα συμπαίκτη του.

61' Δεύτερη αλλαγή για την Σϊτι - Ο Τζέκο θα μπει στο παιχνίδι στην θέση του Μίλνερ.

56' Ευκαιρία για την Σίτι - Η πρώτη επίσκεψη αξιώσεων στην περιοχή της Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μέρος. Ο Σίλβα σούταρε αλλά ο Φαν ντε Σαρ ήταν στην σωστή θέση.

52' Αλλαγή για την Σίτι - Ο Σον Ράιτ Φίλιπς αντικατέστησε τον Κολάροφ.

45' Έναρξη του δεύτερου μέρους.

Λήξη του ημιχρόνου

45’ Δυνατό σουτ του Γκιγκς έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Σίτι.

42' - Κίτρινη κάρτα στον Μίλνερ

41’ ΓΚΟΟΟΟΛ για την Γιουνάιτεντ. Ο Νάνι βγήκε τετ-α-τετ με τον Χαρτ ύστερα από ωραία μπαλιά του Γκιγκς και με ψύχραιμο πλασέ στη γωνία κάνει το 1-0 για τους «κόκκινους διάβολους».

36’ Σουτ του Νάνι από τη γωνία της μεγάλης περιοχής της Σίτι, η μπάλα κοντράρει, αλλά και πάλι ο Χαρτ δε δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει.

34’ Σέντρα από αριστερά του Γκιγκς, ο Φλέτσερ πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Χαρτ μπλόκαρε χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα.

31’ Σουτ του Κολάροφ, με το «κακό» του πόδι (δεξί) από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

22’ Χωρίς τη μεγάλη φάση ύστερα από το σουτ του Νάνι, με τις δύο ομάδες να έχουν «σφίξει» τις άμυνές τους και το παιχνίδι να έχει μεταφερθεί στο κέντρο.

19’ Κίτρινη κάρτα για τον Κομπανί, λόγω ενός δυνατού μαρκαρίσματος πάνω στον Ρούνεϊ.

10’ Δυνατό σουτ του Νάνι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ.

4’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Σίτι. Ο Σίλβα έπαιξε το 1-2 με τον Τέβεζ μέσα στην περιοχή της Γιουνάιτεντ, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε ο Ισπανός, από τη γωνία της μικρής περιοχής, πέρασε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φαν ντερ Σαρ.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης



Μαν. Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Ο’ Σέι, Άντερσον (67' Μπερμπάτοφ), Γκιγκς, Νάνι, Σκόουλς, Φλέτσερ, Ρούνεϊ.

Στον πάγκο: Λίντεγκααρντ, Μπράουν, Ράφαελ, Κάρικ, Όουεν, Ερνάντες.

Μαν. Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Σαμπαλέτα, Κολάροφ (52' Ράιτ Φίλιπς), Λέσκοτ, Μίλνερ (61' Τζέκο), Μπάρι, Γ. Τουρέ, Τέβες.

Στον πάγκο: Γκίβεν, Μπόατενγκ, Κ. Τουρέ, Βιεϊρά, Τζέκο, Ζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x