Stoiximan Super League

Live: Άρης-Ολυμπιακός 1-2 (Τελικό)

Νίκη-τίτλου πήρε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-1 του Άρη! Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Νέτο, με το πρώτο του Τζεμπούρ φορώντας τα «ερυθρόλευκα» και ένα υπέροχο γυριστό του Φουστέρ γύρισε το ματς και εκτόξευσε στο +10 τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Δείτε το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Νίκη-τίτλου πήρε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-1 του Άρη! Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Νέτο, με το πρώτο του Τζεμπούρ φορώντας τα «ερυθρόλευκα» και ένα υπέροχο γυριστό του Φουστέρ γύρισε το ματς και εκτόξευσε στο +10 τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Στη δέκατη συνεχόμενη νίκη έφτασε η ομάδα του Βαλβέρδε, ηγετική εμφάνιση από τον Ιμπαγάσα, που από δικές του ενέργειες ξεκίνησαν και τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Ανυσηχία επικρατεί για την κατάσταση του Μιραλάς που βγήκε τραυματίας.

Δείτε το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



90+3' Λήξη της αναμέτρησης.

90+1' Κίτρινη κάρτα στον Ρονάλντο Γκιάρο.

90' Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89' Ευκαιρία για τον Άρη. Σέντρα από τον Καστίγιο, ο Τσέζαρεκ πήρε την κεφαλιά αλλά όχι ακριβώς έτσι όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

86' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Πορτίγια αντικαθιστά τον Τόχα.

82’ Ακόμη μία αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στην θέση του Ράουλ Μπράβο, που ένιωθε ενοχλήσεις, μπήκε ο Χολέμπας.

79' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Τζέζαρεκ αντί του Πρίττα στον αγωνιστικό χώρο.

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-1! Μετά το γέμισμα του Ιμπαγάσα και την κακή απομάκρυνση του Μίσελ με το κεφάλι, ο Φουστέρ έπιασε ένα εξαιρετικό γυριστό και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη!

73' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Μπομπαντίγια βγαίνει για να μπει ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Καστίγιο.

72’ Και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό! Ο Μανιάτης τη ζήτησε, καθώς παραπονέθηκε για τράβηγμα στο πόδι. Περνάει στην θέση του ο Τοροσίδης.

64' Ο Καστίγιο θ’ αποτελέσει την πρώτη αλλαγή του Άρη.

63’ Ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας, πιέζει σε όλο το γήπεδο και ψάχνει επίμονα το δεύτερο γκολ.

57' Ο διαιτητής παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Βελλίδη και Ριέρα που είχαν έντονο τετ-α-τετ.

53’ Ο Φατί τροφοδοτεί τον Τόχα στην περιοχή, ο Κολομβιανός πιάσει το σουτ, πάνω από την εστία φεύγει η μπάλα.

48' Ο Ιμπαγάσα εκτελεί ένα μακρινό φάουλ, ο Πρίττας φαίνεται να τραβάει από την φανέλα τον Ριέρα μέσα στην περιοχή, στο έδαφος ο Ισπανός, «παίζετε» δείχνει ο διαιτητής.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.

45+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου, φεύγουν για τα αποδυτήρια οι παίκτες των δύο ομάδων.

45' Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Η μπάλα γυρίζει έξω από την περιοχή του Άρη, ο Ιμπαγάσα έσκαψε στην περιοχή για τον Τζεμπούρ και ο Αλγερινός με ένα άπιαστο συρτό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ολυμπιακό.

28’ Ο Λαζαρίδης γυρίζει από δεξιά, ο Κόκε πιάνει το γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.

27’ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαίρί περνάει στην θέση του Μιραλάς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, καθώς μετά από μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στο χορτάρι.

27’ Ο Τζεμπούρ αποφεύγει τον Πρίττα και σουτάρει με δύναμη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων καταλήγει η μπάλα.

26’ Ο Ιμπαγάσα «τζαρτζάρει» δυνατά τον Βανγκέλι. Του βγάζει την κίτρινη κάρτα ο διαιτητής.

23’ Το γυριστό του Τζεμπούρ δεν βρίσκει στόχο. Ωραία προσπάθεια, πάντως από τον Αλγερινό.

21’ Ο Κόκε δοκιμάζει το πόδι του από μακριά, μπλοκάρει εύκολα ο Πάρντο.

17' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, 1-0! Κεφαλιά γέμισμα του Λαζαρίδη, ο Κόκε βρίσκει με τακουνάκι τον Νέτο στην περιοχή και ο Βραζιλιάνος με έξοχο σουτ δίνει το προβάδισμα στον Άρη.

13’ Βαθιά μπαλιά του Ιμπαγάσα με στόχο τον Μιραλάς, κάνει εξαιρετικό κοντρόλ ο Βέλγος, σουτάρει από πλάγια θέση και υπό την επιτήρηση δύο αμυντικών, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.

11' Πιέζει ψηλά ο Ολυμπιακός, ενδεικτικό είναι ότι ήδη οι παίκτες του έχουν κάνει επτά φάουλ έναντι μόλις ενός των «κιτρίνων».

10' Ο Φατί βλέπει την πρώτη κίτρινη κάρτα. Ο Γάλλος έπεσε με τα δύο πόδια στον Ριέρα κοντά στο κέντρο.

5' Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους.

1' Στη σέντρα η ομάδα του Ολυμπιακού. Σφυρίζει για πρώτη φορά ο διαιτητής στο παιχνίδι.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι! Δεν πέφτει καρφίτσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης- οι φίλοι του Άρη έχουν γεμίσει το γήπεδο, έχοντας δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα!



Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Φατί, Πρίττας (79' Τσέζαρεκ), Τόχα (86' Πορτίγια), Νέτο, Κόκε, Μπομπαντίγια (73' Καστίγιο).

Στον πάγκο: Χουάνμα, Οριόλ, Μενδρινός, Σακάτα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο (82' Χολέμπας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης (72' Τοροσίδης), Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Ριέρα, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Μιραλάς (27' Ζαϊρί).

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Ντουντού, Ρόμενταλ, Πάντελιτς.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»



Αριθμός διψήφιος, για κούπα… υποψήφιος! Με μόνο στόχο τη δέκατη σερί νίκη -που θα φέρει σε ισάριθμους πόντους τη διαφορά από τον «αιώνιο» και θα τον κρατήσει φαβορί για το πρωτάθλημα- ο Ολυμπιακός ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Απέναντι σε ένα πρώην «δικό του παιδί» (Καστίγιο), αλλά και τον Ευρωπαίο Άρη, η ομάδα του Βαλβέρδε θέλει να φύγει «ατσαλάκωτη» για το μεγάλο ντέρμπι της άλλης εβδομάδας (κόντρα στον ΠΑΟ).

Η παράδοση είναι ελαφρώς υπέρ του Άρη, καθώς ως γηπεδούχος μετρά 16 νίκες έναντι 14 του Ολυμπιακού, ενώ 20 ματς έληξαν ισόπαλα. Οι «κίτρινοι» την τελευταία τετραετία έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η τελευταία τους ήττα ήταν τη σεζόν 2006/07 με 3-2, με γκολ του… Καστίγιο! Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Άρη στο Καραϊσκάκη, με γκολ από τα... αποδυτήρια (2') του Ριέρα.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος σχεδιάζει ενδεκάδα με σχήμα 4-2-3-1. Ο Βελλίδης θα πάρει τη θέση του τραυματία Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, η άμυνα θα παραμείνει σταθερή, με τους Ρονάλντο, Λαζαρίδη (στόπερ), Βαγγέλη (δεξί μπακ) και Μίσελ (αριστερό μπακ), Φατί και Πρίττας θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Νέτο θα είναι και πάλι δεξί χαφ, ο Τόχα στα αριστερά, ενώ ο Κόκε θα δίνει βοήθειες στον «φουνταριστό» Μπομπαντίγια.

Ο Βαλβέρδε θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-1-1 με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, τους Μανιάτη (ταλαιπωρείται από ίωση ο Τοροσίδης), Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ στην άμυνα, Ιμπαγάσα και Μοντεστό στο κέντρο, Ριέρα, Τζεμπούρ και Φουστέρ πίσω από τον Μιραλάς, που επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x