Stoiximan Super League

AEL FC… OAKA!

Έτοιμος να χρησιμοποιήσει στο «AEL FC ARENA» τη συνταγή που τον έβγαλε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο στο ΟΑΚΑ (στα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) είναι ο Ολυμπιακός Βόλου! Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα και -εξαιρουμένου του τιμωρημένου Σολάκη- πάνε εκεί με όλα τους τα «όπλα».

Έτοιμος να χρησιμοποιήσει στο «AEL FC ARENA» τη συνταγή που τον έβγαλε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο στο ΟΑΚΑ (στα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) είναι ο Ολυμπιακός Βόλου!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα και -εξαιρουμένου του τιμωρημένου Σολάκη- πάνε εκεί με όλα τους τα «όπλα».

Μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή -στην οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά και ο Νέμεθ (που εμφανίζεται σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις).

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής:

Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ζέλεσι, Σανκαρέ, Τόμας, Ντολεζάι, Άλβαρες, Μόνχε, Ούμπιντες, Μπρέσκα, Μαρτίν, Ακόστα, Μπερτόλντι, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ, Ζαραδούκα, Καπετάνο, Μητρόπουλο και Ρόκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x