Stoiximan Super League

Μιχαλήτσος: «Χάσαμε ένα ματς που δεν έπρεπε»

Άδικη χαρακτήρισε για τον Άρη την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε την ισοπαλία.

Άδικη χαρακτήρισε για τον Άρη την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε την ισοπαλία.

«Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ελάχιστες φάσεις έγιναν και στις δύο εστίες. Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε, από μια καλή ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και το ευρωπαϊκό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη και πρόσθεσε:

«Ευκαιρίες δεν υπήρξαν σε όλο τον αγώνα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο για μας είχαμε μόνο την φάση με τον Τσέζαρεκ. Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν, δεν έχω παράπονο. Ο Ολυμπιακός με συμπτωματικό γκολ έκανε την ανατροπή κι εμείς δεν είχαμε άλλη φάση πλην αυτής με τον Τσέζαρεκ».

Όσο για τις επιλογές του και τις αλλαγές που έκανε, είπε: «Δεν εφησυχάσαμε, αλλά επειδή έχουμε και αγώνα την Τρίτη έπρεπε να δούμε ποιοι αντέχουν και ποιοι όχι», ενώ σε ότι αφορά τον Μπομπαντίγια, συμπλήρωσε:

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον Μπομπαντίγια και τον αντικατέστησα γιατί κουράστηκε. Το πρόβλημα για μας δεν είναι ο Μπομπαντίγια. Δυστυχώς για εμάς, γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζει κάποια ομάδα με δύο φορ κι έτσι καλοί παίκτες όπως ο Ρουίζ, ο Τσέζαρεκ, ο Κόκε δεν βρίσκουν τους χώρους. Δεν μας βγαίνει το 4-4-2, όταν όλες οι ομάδες έχουν τρεις παίκτες στο κέντρο κι αυτό φαίνεται στην διάρκεια. Γι' αυτό αδικούνται αρκετοί καταπληκτικοί παίκτες, γιατί δεν μπορούν να δείξουν τους πραγματικούς εαυτούς τους. Από εκεί και πέρα, ο Μπομπαντίγια προέρχεται από μεγάλη αποχή».

Τέλος, αναφορικά με τον στόχο των πλέι οφ, σχολίασε: «H υπόθεση 5αδα πάντα ήταν δύσκολη από την ημέρα που ανέλαβα εγώ. Μην ξεχνάμε ότι μετά τις ήττες από Ξάνθη και Πανιώνιο, ήμασταν εντελώς εκτός. Κάναμε θετικά αποτελέσματα, τουλάχιστον σήμερα όμως η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που αξίζαμε. Δεν πήραμε τίποτα κι αυτό είναι κακό. Τι βολεύει και τι όχι. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x