Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ανέβασε ρυθμούς ο Φωτάκης

Ευχάριστα… μαντάτα για τον Μάκη Χάβο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» είδε τον Γιώργο Φωτάκη να ανεβάζει ρυθμούς και να αρχίζει το τρέξιμο, δείχνοντας ότι η ημέρα της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζει. Αύριο θα κάνει εξετάσεις ο Χαλκιάς.

Ευχάριστα… μαντάτα για τον Μάκη Χάβο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» είδε τον Γιώργο Φωτάκη να ανεβάζει ρυθμούς και να αρχίζει το τρέξιμο, δείχνοντας ότι η ημέρα της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζει.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ είχε υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης, και τις τελευταίες εβδομάδες ακολούθησε ειδική θεραπεία, της οποίας τα αποτελέσματα φάνηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο Φωτάκης θα είναι σε θέση να παίξει σε παιχνίδι, σε περίπου δύο εβδομάδες, έτσι πιθανότατα θα μπορέσει να αγωνιστεί και πάλι στο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Χαλκιάς θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις από τις οποίες θα διαπιστωθεί η κατάστασή του και εάν οι πρώτες εκτιμήσεις για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο θα επιβεβαιωθούν.

Από όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο μόνος που πήρε μέρος στην προπόνηση ήταν ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Μουσλίμοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x