Αγγλία

Με αυτοπεποίθηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ικανοποιημένος από την καλή απόδοση των παικτών του και τη νίκη της Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς (2-0) είναι ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός προπονητής τόνισε πως η εν λόγω νίκη θα εμψυχώσει τους παίκτες του, ενόψει του επόμενου αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τη φάση των 16 του Champions League.

Ικανοποιημένος από την καλή απόδοση των παικτών του και τη νίκη της Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς (2-0) είναι ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός προπονητής τόνισε πως η εν λόγω νίκη θα εμψυχώσει τους πoδοσφαιριστές του, ενόψει του επόμενου αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τη φάση των 16 του Champions League.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ήταν σημαντικό που κερδίσαμε. Θα παίξουμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, έτσι είναι σημαντικό να έχουμε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Αλσατός προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε,

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και είναι σημαντικό που οι παίκτες μου έδειξαν ότι δεν είχαν στο μυαλό τους τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα», συμπλήρωσε.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x