Ιταλία

«Σύξυλοι» οι Σικελοί

Βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 4-2 από την Φιορεντίνα γνώρισε η Παλέρμο στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" για την 25η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Οι Σικελοί προηγήθηκαν δύο φορές και απέδιδαν καλό ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο όμως, οι «Βιόλα» κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με ένα «ντεμαράζ βομβιστικών επιθέσεων» έβαλαν τρία γκολ, αφήνοντας σύξυλους και εκτός τετράδας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τους γηπεδούχους!

Βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 4-2 από την Φιορεντίνα γνώρισε η Παλέρμο στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" για την 25η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Οι Σικελοί προηγήθηκαν δύο φορές και απέδιδαν καλό ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο όμως, οι «Βιόλα» κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με ένα «ντεμαράζ βομβιστικών επιθέσεων» έβαλαν τρία γκολ, αφήνοντας σύξυλους και εκτός τετράδας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ τους γηπεδούχους!

Ο Παστόρε άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό για την Παλέρμο με τον Τζιλαρντίνο να απαντάει στο 36΄ γράφοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Νοτσερίνο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα και σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους γηπεδούχους αλλά η Φιορεντίνα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Ο Καμπορέζε ισοφάρισε στο 70ο λεπτό, ενώ ο Μπόβο με αυτογκόλ στο 78ο και ο Μοντολίβο στο 88ο αποτελείωσε τους γηπεδούχους.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x