Ελλάδα

Άμυνα υγιής, ομάδα άρρωστη

Στην πολύ καλή άμυνα των παικτών του απέδωσε τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο το τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης. «Άρρωστη» ομάδα χαρακτήρισε από την πλευρά του τον «γηραιό» ο Κρις Χουγκάζ στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Στην πολύ καλή άμυνα των παικτών του απέδωσε τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο το τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης.

«Η άμυνα ήταν το εφαλτήριο για τη νίκη, όπως επίσης και η προσήλωση που είχαμε ως ομάδα. Διατηρήσαμε τον Ηρακλή σε χαμηλά ποσοστό ευστοχίας και ουσιαστικά από το ξεκίνημα αντιληφθήκαμε την ψυχολογία αυτού του αγώνα. Και στις δύο αντεπιθέσεις που μας έκανε ο Ηρακλής για να μπει και πάλι στο παιχνίδι, η ομάδα αντέδρασε πολύ σωστά», είπε ο τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων και πρόσθεσε: «Μετρούν οι καλές σχέσεις μεταξύ όλων του αγωνιστικού τμήματος. Υπάρχει ειλικρίνεια και προσπάθεια από όλους, κυρίως όμως στην ομάδα έχουμε παίκτες που έχουν κίνητρα. Κίνητρα για να βελτιωθούν ως παίκτες, αλλά και να δημιουργήσουν όνομα ούτως ώστε να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο για τους εαυτούς τους».

«Άρρωστη» ομάδα χαρακτήρισε από την πλευρά του τον «γηραιό» ο Κρις Χουγκάζ στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανόλευκων», ενώ συμπλήρωσε ότι θα πρέπει άμεσα να ληφθούν αποφάσεις:

«Εμφανίστηκαν όλοι οι παίκτες με στόχο τη νίκη. Αυτό αποδείχθηκε και σήμερα και πρώτη φορά το είδα με τα μάτια μου. Δεν μπορεί να μπαίνεις στο γήπεδο και να φοράς τη φανέλα αυτή της ομάδας και να βάζεις το εγώ πάνω από την ομάδα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σταματήσουν. Είναι άρρωστη αυτή η ομάδα και για να λειτουργήσει θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, για την εικόνα της. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν οι παίκτες που θέλουν και αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Είναι δυνατό να συνεχίσει η ομάδα με αυτή την εικόνα;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x