Stoiximan Super League

Ο «βολεμένος» κι ο… πνιγμένος!

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, Ηρακλής και Αστέρας έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τους Αρκάδες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο στη Football League. Η ισοπαλία αυτή, σε συνδυασμό με τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανσερραϊκού, «σφίγγει» κι άλλο τη θηλιά που έχει περάσει στο λαιμό της ομάδας του Δερμιτζάκη, η οποία έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 16 ματς!

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, Ηρακλής και Αστέρας έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τους Αρκάδες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο στη Football League.

Η ισοπαλία αυτή, σε συνδυασμό με τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανσερραϊκού, «σφίγγει» κι άλλο τη θηλιά που έχει περάσει στο λαιμό της ομάδας του Δερμιτζάκη, η οποία έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 16 ματς!

Ήρωας του αγώνα θα μπορούσε να γίνει ο Θανάσης Παπάζογλου, όταν στο 6’ έχασε μοναδικό τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο για να ανοίξει στο σκορ.



Στο πρώτο ημίχρονο Ηρακλής και Αστέρας μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πως θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 6’ όταν ο Παπάζογλου έκλεψε από τον Κατσαμπή, μπήκε στην περιοχή, αλλά το αδύναμο πλασέ του μπλόκαρε ο Ελευθερόπουλος.

Οι Αρκάδες, με αποκάλυψη του πρώτου μέρους τον Αρσενίεβιτς, είχαν και άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες, όμως αρχικά ο Σέρβος και στη συνέχεια ο Καρέρα πλάσαραν αδύναμα τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος μπλόκαρε. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλά νεύρα, γι’ αυτό το λόγο ο διαιτητής Τσινιάρης έδειξε επτά (!) φορές την κίτρινη κάρτα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγή για κάποια από τις δύο ομάδες. Ο Ηρακλής έδειχνε να είναι «βολεμένος» με το 0-0, ενώ ο Αστέρας αναγκαζόταν να παίξει πλέον σε 45 λεπτά μία κατηγορία, καθώς την ίδια ώρα η Κέρκυρα βρισκόταν στο 3-0 με τον Πανσερραϊκό.

Όσο περνούσαν τα λεπτά και το γκολ δεν ερχόταν για καμία από τις δύο ομάδες, ο Ηρακλής έμενε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ οι Αρκάδες έδειχναν να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τη Football League. Εξάλλου, πώς μπορεί κανείς να θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, όταν τις τελευταίες 16 αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη;

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε ικανοποιημένο τον «Γηραιό» με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες είδαν τις άλλες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή να απομακρύνονται.

Το φιλμ της αναμέτρησης.



strong>Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός (85΄Ρόμπλες), Μάρα (56' Επαλέ), Πίτου Γκαρσία, Ζερκά, Σολτάνι (74' Καϊτά), Γιάκομπ

Στον πάγκο οι: Μπαντής, Κανακούδης, Κυριαζής, Βουτσιάς

Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Μπαστία, Καρέρα (66' Ουντότζι), Αρσενίεβιτς (83' Ρούμπιλ), Ροτζέριο (92΄Μαρσέλο), Παπάζογλου

Στον πάγκο οι: Αναστασόπουλος, Φρανκού, Αργυρόπουλος, Κερ

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Τουμπακάρης (Αθηνών)

Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x