Γ' Εθνική

Πλατανιάς… στον πόντο!

Κάτι οι… παγίδες της 20ης αγωνιστικής της Football League 2, μέσα στις οποίες έπεσαν, τελικά, οι πρωτοπόροι, κάτι τα δοκάρια… Το θέμα είναι ότι ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απώλειες των Κορίνθου (0-0 με Παναιγιάλειο) και Ηρακλή Ψαχνών (ήττα 2-0 από τον Αίαντα Σαλαμίνας), επικρατώντας 1-0 της Ρόδου στα Χανιά και πλησίασε στον ένα βαθμό την κορυφή της βαθμολογίας! Ισοπαλίες για Καλλονή και Αν. Επανομής στον 2ο όμιλο, από κοντά τους, πλέον, ο Φωκικός!

Κάτι οι… παγίδες της 20ης αγωνιστικής της Football League 2, μέσα στις οποίες έπεσαν, τελικά, οι πρωτοπόροι, κάτι τα δοκάρια…

Το θέμα είναι ότι ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απώλειες των Κορίνθου (0-0 με Παναιγιάλειο) και Ηρακλή Ψαχνών (ήττα 2-0 από τον Αίαντα Σαλαμίνας), επικρατώντας 1-0 της Ρόδου στα Χανιά και πλησίασε στον ένα βαθμό την κορυφή της βαθμολογίας!

Το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης πέτυχε ο Κατσικοκέρης νωρίς-νωρίς, στο 11', ωστόσο, η κρητική ομάδα, που έχει και την καλύτερη άμυνα στον 1ο όμιλο της Football League 2, με μόλις 9 γκολ(!), άντεξε στην πίεση των «πράσινων» -οι οποίοι σημάδεψαν και δύο φορές τα δοκάρια με τους Μανίκα (22') και Καντιμοίρη (62')- και έφτασε σε μία πολύ σπουδαία νίκη.

Από κει και πέρα, νέα ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης και… ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για τον Νίκο Καρούλια, ισοπαλία 0-0 στον Πύργο ανάμεσα σε Πανηλειακό και Παναχαϊκή.

Ισοπαλίες για Καλλονή και Αν. Επανομής στον 2ο όμιλο, από κοντά τους, πλέον, ο Φωκικός, που επικράτησε, έστω και δύσκολα, 1-0 του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία.

1ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

Πλατανιάς-Ρόδος 1-0
Αίας Σαλαμίνας-Ηρακλής Ψαχνών 2-0
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Ασπρόπυργος 2-0
Παναιγιάλειος-Κόρινθος 0-0
Απόλλων Σμύρνης-Βύζας Μεγάρων 0-1
Πανηλειακός-Παναχαϊκή 0-0
ΠΑΟ Ρουφ-Χανιά 4-2

Ο αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ δεν διεξήχθη, καθώς οι δύο ομάδες έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

2ος όμιλος

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός-Φωκικός 0-1
Εορδαϊκός-Ναυπακτιακός Αστέρας 2-2
Οδυσσέας Αναγέννησης-ΑΕΛ Καλλονής 1-1
Αναγέννηση Επανομής-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-2
Κοζάνη-Ζάκυνθος 0-0
Τύρναβος-Δόξα Κρανούλας 0-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Νίκη Βόλου 1-0
Α.Ε. Ποντίων-Αετός Σκύδρας (14/2 στις 15:00)

Ρεπό έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x