Ελλάδα

Αποχαιρέτησε ο «Λάζος»

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το τελευταίο για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 31ετών σέντερ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά» ενώ γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ρωσική Χίμκι.

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το τελευταίο για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 31ετών σέντερ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον «δικέφαλο του Βορρά» ενώ γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ρωσική Χίμκι.

«Δυστυχώς σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τις φανταστικές μέρες που περάσαμε μαζί. Πραγματικά ευχαριστιόμουν το μπάσκετ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον Τέλη Ζουρνατζίδη και τον Χρήστο Σταυρόπουλο για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Μακάρι οι συγκυρίες να ήταν τέτοιες που θα μου επέτρεπαν να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά», είπε ο «Λάζος» και πρόσθεσε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ:

«Δεν χρειάζεται να μιλήσω για αυτό, γιατί θα καταντήσει γραφικό να μιλάμε συνέχεια αρνητικά. Το πρωτάθλημα είναι καθρέφτης του τι συμβαίνει… Υπάρχει αναξιοπιστία, αλλοίωση, βία στα γήπεδα. Εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να πάνε στο γήπεδο γιατί το μονό μαθαίνουν είναι να βρίζουν, να πετούν αντικείμενα, να ακούγονται συνθήματα που προάγουν τα ναρκωτικά και την μαστούρα… Είναι άσχημο για την κοινωνία και όχι μόνο για το πρωτάθλημα… Με το πέρασμα του χρόνου δυστυχώς απαξιώνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x