Stoiximan Super League

Έφερε τα πάνω κάτω! (video)

Με ένα γκολ του Αντεφέμι στο 48' που βρέθηκε στην ενδεκάδα της Ξάνθης αντί του Φλίσκα, καθώς βγήκε την τελευταία στιγμή νοκ-άουτ με ίωση και άλλα δύο από τους Καζάκη και Πόι στο φινάλε, οι Ακρίτες νίκησαν 3-0 τον Ατρόμητο στα «Πηγάδια», τον προσπέρασαν στην βαθμολογία, επέστρεψαν στις επιτυχίες και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη! Δείτε στο www.sport-fm.gr όλα τα γκολ του αγώνα.

Με ένα γκολ του Αντεφέμι στο 48' που βρέθηκε στην ενδεκάδα της Ξάνθης αντί του Φλίσκα, καθώς βγήκε την τελευταία στιγμή νοκ-άουτ με ίωση και άλλα δύο από τους Καζάκη και Πόι στο φινάλε, οι Ακρίτες νίκησαν 3-0 τον Ατρόμητο στα «Πηγάδια», τον προσπέρασαν στην βαθμολογία, επέστρεψαν στις επιτυχίες και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη!



Η Ξάνθη είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού κόντρα στον Ατρόμητο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Είχε περισσότερες τελικές, πίεζε ψηλά, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Με πιο δραστήριους παίκτες τους Πόι, Μαρσελίνιο και Σουάνη πάταγε εύκολα περιοχή, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ-α-τετ στο 17’ με τον Ιτάνζ, αλλά να σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα των Περιστεριωτών και να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 28’ ο Μαρσελίνιο έκανε τη σέντρα, ο Σουάνης τη βρήκε, αυτή κόντραρε στον Σαμπού για να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρυνθεί. Οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν και προσπάθησαν να κάνουν τη «ζημιά» και είναι αλήθεια πως έφτασαν πολύ κοντά στο να πετύχουν το στόχο τους στο 33’, όταν από παράλληλο γύρισμα του Σφακιανάκη από αριστερά, ο Αναστασάκος μπήκε στην πορεία της μπάλας, όμως ενστικτωδώς ο Γκσπούρνινγκ έπεσε και έδιωξε, κρατώντας το μηδέν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ξάνθη έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στο 48’ ο Μαρσελίνιο γέμισε στην περιοχή, ο Βάλλας έστρωσε με κεφαλιά στον Σουάνη που γύρισε στην περιοχή, με τον Αντεφέμι να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το 1-0. Οι Ακρίτες έδειξαν να επαναπαύονται στο προβάδισμά τους και μάλιστα πήγαν να το πληρώσουν ακριβά στο 73’. Ο Σαγκανόφσκι έφυγε στην πλάτης της άμυνας, βγήκε απέναντι από το τέρμα, όμως ο Γκσπούρνινγκ αντέδρασε εξαιρετικά και κράτησε το μηδέν.

Αυτή η φάση αφύπνισε τους γηπεδούχους που πήραν ξανά τα πάνω τους και με άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο «καθάρισαν» το ματς. Από ασίστ του Μπόατενγκ και άψογο πλασέ του νεοεισελθόντα Καζάκη έγινε το 2-0 στο 83’, ενώ από σέντρα του Κατόνγκο και κεφαλιά του Πόι ανέβηκε στο 3-0 ο δείκτης του σκορ στο 89’.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνιγνκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο (70' Καζάκης), Αντεφέμι, Κιντάνα (61' Κατόνγκο), Κομεσίδης, Πόι, Σουάνης (80' Γκλέισον).

Στον πάγκο έμειναν οι: Λυμπερόπουλος, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπούγκα.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς (54' Σαρμιέντο), Μπαζίνσκι, Σαμπού (79' Μπρίτο), Νεμπεγλέρας, Καμαρά (65' Φαβάλι), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος.

Στον πάγκο έμειναν οι: Καραγκιολίδης, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Καραλής.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)
Γήπεδο: Πηγάδια





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x