Stoiximan Super League

«Έτσι, δεν έχουμε καμία τύχη»

Να ταράξει… τα νερά προσπάθησε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος με αφορμή την ήττα από τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες, θέλοντας να τους προετοιμάσει για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Απροετοίμαστοι ήρθαν οι Ρώσοι, οι οποίοι δεν είχαν πού να προπονηθούν…

Να ταράξει… τα νερά προσπάθησε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος με αφορμή την ήττα από τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησα με σκληρά λόγια στους παίκτες θέλοντας να τους προετοιμάσει για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Δεν φταίει η Ευρώπη. Δεν φταίει ο διαιτητής που δεν μας έδωσε πέναλτι. Δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από εμάς», ήταν τα λόγια του Μάκη Χάβου μετά το παιχνίδι. «Ποτέ ξανά τέτοια εμφάνιση. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει τύχη σε καμία διοργάνωση», ήταν –αργότερα- τα λόγια του μπροστά στους παίκτες, καλώντας τους –ουσιαστικά- να διαφοροποιήσουν το πρόσωπο που έδειξαν στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σήμερα κρίνεται για Χαλκιά
Η αγωνία για την κατάσταση του Κώστα Χαλκιά θα τελειώσει σήμερα. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα κάνει εξετάσεις από τις οποίος θα διαπιστωθεί εάν είχαν βάση οι φοβίες του ιατρικού επιτελείου για θλάση. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε, ο Χαλκιάς θα χάσει το πρώτο παιχνίδι και στην εστία του «Δικεφάλου του Βορρά» θα κάτσει ο Κρέσιτς.

Δεν είχαν γήπεδο
Ανοργάνωτοι φάνηκαν χθες οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι έχουν φτάσει στην Θεσσαλονίκη από χθες για το παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά –όπως διαπιστώθηκε- δεν είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχουν γήπεδο να κάνουν προπόνηση χθες το πρωί. Έτσι απευθυνόμενοι στους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ, βρέθηκε η λύση να γίνει προπόνηση στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Στις 11 χθες το πρωί άρχισε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο τρίτο γήπεδο των εγκαταστάσεων της Σουρωτής. Περίπου μισή ώρα αργότερα στο πρώτο γήπεδο των ίδιων εγκαταστάσεων έγινε γυμνάστηκαν οι παίκτες της Ρωσικής ομάδας.

Αυτή η εξέλιξη όμως βοήθησε και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βγάλουν περισσότερα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας, αλλά να διαπιστώσουν πως η Ρώσοι θα έχουν σημαντικές απουσίες.

Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απουσιάζουν οι: Λοβ, Χόντα, Ολίσε, Γκονσάλες, οι οποίοι απουσίαζαν από την προπόνηση και δεν θα τους έχει στη διάθεσή του ο Σλούτσκι, ο προπονητής της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x