Δελτία Τύπου

Nike Lunar Haze+

H Nike παρουσιάζει το Nike Lunar Haze, που έρχεται να προστεθεί στη σειρά υποδημάτων για δρομείς, που υποστηρίζουν την τεχνολογία Nike+, για άνετες διαδρομές και μια εξαιρετικά νεανική πινελιά στην εμφάνισή σας!

H Nike παρουσιάζει το Nike Lunar Haze, που έρχεται να προστεθεί στη σειρά υποδημάτων για δρομείς, που υποστηρίζουν την τεχνολογία Nike+, για άνετες διαδρομές και μια εξαιρετικά νεανική πινελιά στην εμφάνισή σας!

Το Nike Lunar Haze+ είναι ιδανικό για άνδρες που αθλούνται και αναζητούν ένα υπόδημα που προσαρμόζεται διαρκώς στον διασκελισμό, ώστε να παρέχει μαλακή αίσθηση, σωστή αντικραδασμική προστασία, τέλεια υποστήριξη χωρίς να είναι βαρύ, διαθέτοντας παράλληλα νεανική και πρωτότυπη όψη. Αυτό το υπόδημα καθημερινής προπόνησης ταιριάζει σε μεγάλη γκάμα δρομέων, από εκείνους που παρουσιάζουν υποπρηνισμό έως εκείνους που παρουσιάζουν μεσαίο υπερπρηνισμό. Διαθέτει επίσης πάνω τμήμα κορυφαίας κατασκευής με τεχνολογία Nike Hyperfuse για εξαιρετικά μικρό βάρος και μεγάλη αντοχή.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
•Το σύστημα απόσβεσης κραδασμών Lunarlon εξασφαλίζει σωστή αντικραδασμική απόκριση και υποστήριξη, σε ένα πανάλαφρο υπόδημα.
•Η πλατφόρμα Δυναμικής Υποστήριξης (Dynamic Support) προσαρμόζεται στον διασκελισμό παρέχοντας ιδιαίτερη υποστήριξη σε μια μεγάλη γκάμα δρομέων - είναι κατάλληλη για δρομείς που παρουσιάζουν υποπρηνισμό έως μεσαίο υπερπρηνισμό.
•Η τεχνολογία Nike Hyperfuse στο πάνω τμήμα εξασφαλίζει εξαιρετικά μικρό βάρος, σωστή αναπνοή του πέλματος, ανθεκτικότητα και τέλεια εφαρμογή και αίσθηση.

ΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑ
1.Η τεχνολογία Nike Hyperfuse στο πάνω τμήμα εξασφαλίζει εξαιρετικά μικρό βάρος, σωστή αναπνοή του πέλματος, ανθεκτικότητα και τέλεια εφαρμογή και αίσθηση. Η προηγμένη τεχνολογία σύντηξης με υψηλή θερμοκρασία και πίεση δημιουργεί μια συνένωση που είναι ισχυρότερη και ελαφρότερη από τις παραδοσιακές ραφές, παρέχοντας έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης και υποστήριξης.
2.Η εσωτερική επένδυση από δικτυωτό υλικό με εγκοπές τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το πέλμα εξασφαλίζοντας απόλυτα εφαρμοστή αίσθηση και επιτρέποντας στο πέλμα να αναπνέει. Επιπλέον, οι εγκοπές στα πλάγια επιτρέπουν στο υπόδημα να φοριέται και να βγαίνει εύκολα.
3.Τα ανακλαστικά στοιχεία εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΟΛΑ
4.Το σύστημα απόσβεσης κραδασμών Lunarlon διαθέτει τον πιο μαλακό και πιο ελαστικό πυρήνα από αφρώδες υλικό που έχει κατασκευάσει ποτέ η Nike, ο οποίος περιβάλλεται από έναν ανθεκτικό φορέα υποστήριξης, εξασφαλίζοντας έτσι ένα μοναδικό συνδυασμό τέλειας εφαρμογής, αντικραδασμικής προστασίας, ελαστικής απόκρισης και σωστής υποστήριξης.
5.Η πλατφόρμα Δυναμικής Υποστήριξης (Dynamic Support) προσαρμόζεται στον διασκελισμό παρέχοντας ιδιαίτερη υποστήριξη σε μια μεγάλη γκάμα δρομέων - είναι κατάλληλη για δρομείς που παρουσιάζουν υποπρηνισμό έως μεσαίο υπερπρηνισμό.
6.Το σφηνοειδές σχήμα του πυρήνα και του φορέα βοηθά ώστε να περιορίζεται ο υπερβολικός πρηνισμός χωρίς την αύξηση του βάρους ή της ακαμψίας που συνεπάγεται το παραδοσιακό εσωτερικό υποστήριγμα στο μέσον του πέλματος. Το σφηνοειδές σχήμα περιβάλλεται από την ενδιάμεση σόλα, αφήνοντας επίπεδο τον εσωτερικό πάτο του υποδήματος για βέλτιστη άνεση και υποστήριξη που προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε δρομέα.
7.Ο φορέας υποστήριξης λειτουργεί ως πλευρικό αντικρουστικό μαξιλαράκι για την απορρόφηση των κρούσεων κατά την επαφή, ενθαρρύνοντας τον δρομέα να υιοθετεί έναν πιο ομαλό και αποτελεσματικό βηματισμό.
8.Το αποσυζευγμένο αντικρουστικό μαξιλαράκι διαθέτει μαλακότερο αφρώδες υλικό απ' ότι ο υπόλοιπος φορέας ώστε να μειώνει την ένταση των κρούσεων σε αυτό το κρίσιμης σημασίας σημείο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑ
9.Το ανθρακούχο ελαστικό υλικό BRS 1000 στη φτέρνα εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή στην τριβή, σε μια περιοχή που καταπονείται πολύ.
10.Το φιλικό προς το περιβάλλον ελαστικό υλικό με διαμόρφωση Waffle Fill εξασφαλίζει σωστή πρόσφυση σε πλήθος επιφανειών και μεγάλη ανθεκτικότητα.
11.Οι βαθιές εύκαμπτες αυλακώσεις κατά μήκος και κατά πλάτος της ενδιάμεσης/εξωτερικής σόλας, διαφορετικές στα ανδρικά και στα γυναικεία μοντέλα, αυξάνουν την ευκαμψία, εξασφαλίζοντας ομαλό και αποτελεσματικό διασκελισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x