Stoiximan Super League

Σε ρυθμούς… ντέρμπι!

Σε τέτοιους κινούνται ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του Ολυμπιακού, που ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Ανέβασε ρυθμούς ο Μοϊσές βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος. Απουσίαζε με άδεια ο Μπράβο. Συνάντηση με τους οργανωμένους θα έχει ο Μαρινάκης.

Σε τέτοιους κινούνται ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του Ολυμπιακού, που ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Ανέβασε ρυθμούς ο Μοϊσές βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος.

Πλην του Ισπανού μέσου, που θεωρείται δύσκολο να βρίσκεται έστω και στην αποστολή μετά τη μακρά αποχή του, ο Βάσκος δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά προβλήματα, καθώς ο τραυματισμός του Μιραλάς στο ματς με τον Άρη αποδείχθηκε επιπόλαιος.

Όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους «κίτρινους», ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Απών ήταν ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία για προσωπικό λόγο. Η επιστροφή του αναμένεται το απόγευμα και κατ’ ευθείαν θα μεταβεί στο Ρέντη.

* Η αυριανή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10:30.

Αποθεώνουν τον Φουστέρ

Ο Νταβίντ Φουστέρ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού Ολυμπιακού. Με μία μόλις χρονιά σε υψηλό επίπεδο, την περσινή στη Βιγιαρεάλ επί Βαλβέρδε, ο Βάσκος τον έφερε στο Λιμάνι, επέμεινε αρκετά σ’ αυτόν και με το μισό και πλέον κομμάτι της σεζόν να έχει ολοκληρωθεί, έχει δικαιωθεί απόλυτα για την επιλογή του. Σε σημερινό της δημοσίευμα, η ισπανική Marca αποθεώνει τον συμπατριώτη της, κάνοντας ειδική αναφορά στο υπέροχο γκολ που πέτυχε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός κόντρα στον Άρη και χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

«Θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία»

Για φιλοξενία ανάλογα καλή με εκείνη που έτυχαν στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, δεσμεύτηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» (Σάββατο, 19/2). Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν το πώς θα αποφευχθούν περιστατικά σαν το περσινό, όπου η αποστολή του Παναθηναϊκού καθυστέρησε χαρακτηριστικά να φτάσει στο φαληρικό γήπεδο, ενώ όπως συμφωνήθηκε στα αποδυτήρια θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί και όχι σεκιούριτι.

Τα λέει με τους οργανωμένους

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού θα έχει τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στόχος του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ είναι να μην υπάρξει κανένα παρατράγουδο στο ερχόμενο ντέρμπι, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η έδρα του συλλόγου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x