Stoiximan Super League

Ες αύριον τα σπουδαία

Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Χριστοδουλόπουλου που το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική. Προσπάθεια να προλάβει το ντέρμπι κάνει ο Μαρίνος, αν και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου δεν είναι υπέρ του. Να αποφύγουν τα χειρότερα, όπως την καθυστέρηση της αποστολής και άλλα …απρόοπτα όπως σε ανάλογες περιπτώσεις θέλουν οι «πράσινοι» ενόψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Αυτό τόνισαν στα μέτρα ασφαλείας που έγιναν, παίρνοντας θετικές απαντήσεις και υποσχέσεις.

Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Χριστοδουλόπουλου που το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Προσπάθεια να προλάβει το ντέρμπι κάνει ο Μαρίνος, αν και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου δεν είναι υπέρ του.

Να αποφύγουν τα χειρότερα, όπως την καθυστέρηση της αποστολής και άλλα …απρόοπτα όπως σε ανάλογες περιπτώσεις θέλουν οι «πράσινοι» ενόψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Αυτό τόνισαν στα μέτρα ασφαλείας που έγιναν, παίρνοντας θετικές απαντήσεις και υποσχέσεις.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε με μπαταρισμένο πόδι στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Μάλιστα, επί ένα δεκάλεπτο χώλαινε, μέχρι που αντικαταστάθηκε από τον Σεϊταρίδη, ο οποίος έφτασε τις 300 συμμετοχές στη μακρόχρονη καριέρα του.

Δευτέρα βράδυ θα γίνουν οι εξετάσεις για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και την Τρίτη πρωί θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αγώνα δρόμου κάνει ο Στέργος Μαρίνος, οπού Δευτέρα πρωί πήγε στην Παιανία για να κάνει θεραπεία. Δύσκολα θα προλάβει να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, δεδομένου πως θα χρειαστεί τρεις με τέσσερις μέρες αποθεραπεία του.

Τέλος, πρωτοσέλιδα αθλητικής εφημερίδας την τελευταία εβδομάδα υπενθύμισαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τι… τράβηξε η αποστολή της ομάδας σε αντίστοιχο παλαιότερο αγώνα. Έτσι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, έθιξαν το θέμα παίρνοντας ικανοποιητική απάντηση από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Μώραλης διευκρίνισε επίσης ότι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού θα υπάρχει μόνο αστυνομία και όχι σεκιούριτι. Γεγονός είναι άλλωστε, πως η φιλοξενία του πρώτου γύρου ήταν άψογη όπως παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η υπόσχεση για ανάλογη φιλοξενία αλλά και πως δεν θα συμβεί το παραμικρό, απομένει να αποδειχθεί ότι δεν θα μείνει μόνο στα λόγια.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x