Super League 2

Ιβάν, ο… Κρητικός! (video)

Καλός ο… Τρομερός, αλλά κι αυτός του ΟΦΗ δεν πάει πίσω! Μια «μπαλωθιά» του Ιβάν Ρούσεφ ήταν αρκετή για να ρίξει «σέκο» τον Διαγόρα (0-1) και να συνεχίσει την αντεπίθεση των Κρητικών προς τη Superleague! Το απευθείας φάουλ του Βούλγαρου απέναντι σε μια από τις πρώην ομάδες του, την έφερε κάτω από τη… νυν και επέτρεψε όνειρα ακόμα και για απευθείας άνοδο! Tην καθιερωμένη… της Δευτέρας προσέφεραν αργότερα οι Εθνικός-Καλλιθέα!

Καλός ο… Τρομερός, αλλά κι αυτός του ΟΦΗ δεν πάει πίσω!

Μια «μπαλωθιά» του Ιβάν Ρούσεφ μέσα στο παλιό του σπίτι, ήταν αρκετή για να ρίξει «σέκο» τον Διαγόρα (0-1) και να συνεχίσει την αντεπίθεση των Κρητικών προς τη Superleague!

Το απευθείας φάουλ του Βούλγαρου απέναντι σε μια από τις πρώην ομάδες του, την έφερε κάτω από τη… νυν και επέτρεψε όνειρα ακόμα και για απευθείας άνοδο στους παίκτες του Αναστόπουλου!

Το σκληρό παιχνίδι της Ρόδου απέκτησε από νωρίς «αφεντικό», όταν η πονηρή εκτέλεση του Ρούσεφ -μόλις στο 4’ δεν σταμάτησε… πουθενά αλλού πριν τα δίχτυα!



Με τον Διαγόρα, λοιπόν, να αλλάζει γρήγορα εκείνον που τα υπερασπιζόταν (ο τραυματίας Τάμπασης έδωσε τη θέση του στον Χειμωνέτο) και να μην μπορεί να απειλήσει σοβαρά μέχρι το τέλος εκείνα του ΟΦΗ, οι Κρητικοί έφτασαν σε… διπλής σημασίας «διπλό»: Και διότι ξεπέρασαν τον σημερινό τους αντίπαλο στην τρίτη θέση και διότι κράτησαν την απόστασή από τον Παναιτωλικό (που σημειωτέον έχει ντέρμπι με τον ΠΑΣ την επόμενη εβδομάδα).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τάμπασης (20' λ.τ Χειμωνέτος), Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (73' Αγκιρίμπα), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου, Προβατίδης, Πλάτανος, Ταρακούλσκι

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Γεωργίου. Κάλαϊτζιτς (82' Μπούρμπος), Κιάσσος (55' Μπουλούτ), Ρούσεφ, Γιακούμπου (76' Τάντιτς), Παπουλής, Καμπάνταης

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο, 12/2

Τρίκαλα-Εθνικός Αστέρας 1-0
(80’ Κοντογουλίδης)

Αγροτικός Αστέρας-Βέροια 3-2
(6’, 15’ Γέσιτς, 9’ Στεφανίδης-39’ Μπάρμπας, 90+1’ Κουτσοσπύρος)

Κυριακή, 13/2

Θρασύβουλος-Παναιτωλικός 0-1
(6' Γκούρμα)

Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
(89' Μιλόσκοβιτς - 87' Μπακαγιόκο)

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 2-0
(7', 60' Λισγάρας)

Ηλιούπολη-Αν. Καρδίτσας 1-0
(90' Λαμπρόπουλος)

Ιωνικός-Πανθρακικός 0-1
(60' Ούλμερς)

Δευτέρα, 14/2

Διαγόρας-ΟΦΗ 0-1
(4’ Ρούσεφ)

Εθνικός-Καλλιθέα 19:00

Η επόμενη αγωνιστική (23η)

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Δόξα Δράμας-Θρασύβουλος
Βέροια-Πιερικός
Εθνικός Αστέρας-Λεβαδειακός
Αν. Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας
ΟΦΗ-Τρίκαλα
Καλλιθέα-Ηλιούπολη
Πανθρακικός-Διαγόρας
Ιωνικός-Εθνικός

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x