Γενικά

«Ολυμπιακός 2020»

Το πλάνο και τις ενέργειες που θα βγάλουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει, ανακοίνωσε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» το μεσημέρι της Πέμπτης. Μάθετε από το sport-fm.gr όλες τις λεπτομέρειες της εκστρατείας. Αισιόδοξα μηνύμα από τα SMS.

Το πλάνο και τις ενέργειες που θα βγάλουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει, ανακοίνωσε η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» το μεσημέρι της Πέμπτης. «Δώσε δύναμη στον Θρύλο, κάθε θρυλικό SMS μετράει!», είναι το σύνθημα της συνάντησης, η οποία έγινε στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολυμπιακός 2020».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Νίκος Καραχάλιος (πρόεδρος του Συνδέσμου), Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, αθλητές από όλα τα τμήματα των Πειραιωτών και παλαίμαχοι άσοι.

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Ολυμπιακός 2020» και θα διαρκέσει για τις επόμενες 150 μέρες. Στον αριθμό 54080, καθένας θα μπορεί να στείλει sms και η χρέωσή του θα πηγαίνει στα ταμεία του Ερασιτέχνη. Μάλιστα μετά το πρώτο 20λεπτο που ανακοινώθηκε ο αριθμός, έφτασαν περισσότερα από 1000 μηνύματα!

Στην ιστοσελίδα www.redpeople.gr υπάρχουν πληροφορίες για το πώς μπορεί κάποιος να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται παίρνοντας μέρος στην εκστρατεία.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ των All Star του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. Τα έσοδα από την αναμέτρηση θα πάνε στα ταμεία του Ερασιτέχνη.

Ακόμα θα γίνει τον Απρίλιο «Πάρτυ του Ολυμπιακού», ενώ θα προγραμματιστεί και «ειδική διαδρομή» με το μονοθέσιο του Ολυμπιακού που συμμετέχει το πρωτάθλημα της Formula Super League.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τόνισε: «Είναι αδιανόητο που έχει φτάσει εδώ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θεωρώ αδιανόητο που στην Ελλάδα ενδιαφερόμαστε μόνο για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είμαι βέβαιος πως σύντομα θα βρεθεί λύση».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο, Νίκος Δεληγιάννης, δεν φαίνεται να είναι και πολύ αισιόδοξος, αλλά ελπίζει: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου δυστυχώς τα βλέπουμε πιο μαύρα. Ελπίζω να γίνει κάτι καλό και ελπίζω σε βοήθεια από τους κυρίους Αγγελόπουλος και τον κ. Μαρινάκη».

Και οι κύριοι Λεωνίδας Θεοδωρακάκης (ιστορικός πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και Βασίλης Μιχαλολιάκος (Δήμαρχος Πειραιά) μίλησαν στην εκδήλωση για τον Ολυμπιακό και τη σωτηρία του Ερασιτέχνη, ενώ ακολουθήσαν άνθρωποι της κοινωνίας του Πειραιά, όπως ο βουλευτής β' Πειραιώς κ. Λιντζέρης, ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη και μέλη της "ερυθρόλευκης" οικογένειας από όλα τα τμήματα, όπως η Σταυρούλα Αντωνάκου (πόλο γυναικών), ο Ανδρέας Ανδρεάδης (βόλεϊ ανδρών) και η Φλώρα Ρεντούμη (στίβος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x