Stoiximan Super League

Η αλήθεια για Βύντρα και Τζόρβα

Διέψευσε μέσω του www.sport-fm.gr ο μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος όσα του αποδόθηκαν από ιταλικό δημοσίευμα για τους Λουκά Βύντρα, Αλέξανδρο Τζόρβα και Σωτήρη Κυργιάκο. Διευκρινίζοντας πως εκπροσωπεί μόνο τους δύο πρώτους, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε δήλωσε πως ο διεθνής μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Serie A επειδή μένει ελεύθερος τον Ιούνιο ή πως ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» μπορεί να αποκτηθεί με λίγα χρήματα μιας και το συμβόλαιό του λήγει το άλλο καλοκαίρι.

Διέψευσε μέσω του www.sport-fm.gr ο μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος όσα του αποδόθηκαν από ιταλικό δημοσίευμα για τους Λουκά Βύντρα Αλέξανδρο Τζόρβα και Σωτήρη Κυργιάκο. Διευκρινίζοντας πως εκπροσωπεί μόνο τους δύο πρώτους, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε δήλωσε πως ο διεθνής δεξιός μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μισών ομάδων της Serie A επειδή μένει ελεύθερος τον Ιούνιο ή πως ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» μπορεί να αποκτηθεί με λίγα χρήματα μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012.

Ακολουθεί η διευκρινιστική γραπτή δήλωση του Αντώνη Αποστολόπουλου μέσα από το www.sport-fm.gr:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν και μετέπειτα μεταφράστηκαν στον ελληνικό Τύπο για υποτιθέμενη συνέντευξή μου σε ιταλική ιστοσελίδα, όπου φέρεται ότι μίλησα για τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Τζόρβα, Λουκά Βύντρα και Σωτήρη Κυργιάκο, τον οποίο μάλιστα ουδέποτε εκπροσώπησα ή εκπροσωπώ. Στην πραγματικότητα, Ιταλός δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο ζητώντας μου μια πληροφορία για το αν γνωρίζω πότε λήγει το συμβόλαιο του Κυργιάκου με τη Λίβερπουλ και του Βύντρα με τον Παναθηναϊκό και αν ήξερα να του πω κάποιες περαιτέρω πληροφορίες, όπως συχνά με ρωτούν για αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι αυτός ο ενός λεπτού διάλογος-τον οποίο μάλιστα διέκοψα λόγω φόρτου εργασίας-έγινε συνέντευξη, την οποία πολλά μέσα αναπαρήγαγαν κάνοντας μάλιστα λάθος στη μετάφραση του ήδη ψευδούς ιταλικού κειμένου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x