Επικαιρότητα

«Fast track» που λέγαμε και στο χωριό μας…

Την ένταξη του σχεδίου αξιοποίησης της έκτασης του Ελληνικού στις διαδικασίες του «fast track» αποφάσισε σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. Για ένα τολμηρό και οραματικό σχέδιο που μπαίνει σε στάδιο υλοποίησης, έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα μεταβαίνει στο Κατάρ.

Την ένταξη του σχεδίου αξιοποίησης της έκτασης του Ελληνικού στις διαδικασίες του «fast track» αποφάσισε σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.
Για ένα τολμηρό και οραματικό σχέδιο που μπαίνει σε στάδιο υλοποίησης, έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα μεταβαίνει στο Κατάρ.

Ξεχάστε τις εκλογές.! Θα γίνουν στο τέλος της 4ετιας, ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επανέλαβε ότι το θέμα της είσπραξης των 50 δις ευρώ από τη δημόσια περιουσία είναι μια ελληνική υπόθεση.
Περιοδεία στην Ξάνθη πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός.


Η Κυβέρνηση δεν έχει την νομιμοποίηση να υπογράφει συμφωνίες που δεσμεύουν τις επόμενες γενιές, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.
Θέλετε να οδηγήσετε τη χώρα σε εκλογές με το φωτοστέφανο του δήθεν αντιστασιακού, τόνισε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

Υπερβολικό και εξωπραγματικό χαρακτήρισε ο υφυπουργός Οικονομικών το ποσό των 600 δις ευρώ στο οποίο φέρεται να ανέρχεται το ύψος των καταθέσεων που έχουν Έλληνες στην Ελβετία, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Spiegel».

Η κυβέρνηση πρέπει να εγκαταλείψει τον δρόμο της ασφυξίας και των λουκέτων, ώστε να μπει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, τόνισε από τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Νέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας και την επόμενη εβδομάδα. Στάση εργασίας την Δευτέρα στα μπλε λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως τις 4 και μισή το απόγευμα.

Νέες κινητοποιήσεις προγραμματίζει για την Κυριακή το κίνημα «Δεν πληρώνω» που απειλεί να ανοίξει για τέσσερις ώρες τις μπάρες των διοδίων σε βασικά σημεία του εθνικού δικτύου, στην Αττική Οδό, αλλά και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Οριακή χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας των παράνομων μεταναστών που συνεχίζουν για 25η ημερα την απεργία πείνας στο νεοκλασικό της οδού Πατησίων. Συγκέντρωση συμπαράστασης και πορεία το απόγευμα από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Χρηματιστήριο! Στο συν 1,45% στις 15:45μμ. Στις 1.686 μονάδες ο γενικός δείκτης.

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φθάσει στην Αθήνα τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x