Επικαιρότητα

Καράβια αλήτες… στα λιμάνια σας

Απαγορεύτηκε ο απόπλους από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν έως και τα 9 μποφόρ. Ένταση των καιρικών φαινομένων αναμένεται τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα.

Απαγορεύτηκε ο απόπλους από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν έως και τα 9 μποφόρ. Ένταση των καιρικών φαινομένων αναμένεται τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα.

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η πορεία συμπαράστασης στους περίπου 300 παράνομους μετανάστες που συνεχίζουν την απεργία πείνας στο νεοκλασικό της οδού Πατησίων.

Σχόλασε ο γάμος… Αρνητικά απάντησε το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank στην πρόταση για φιλική συγχώνευση από την Εθνική Τράπεζα, χαρακτηρίζοντας τους όρους της προτάσεως ασύμφορους για τους μετόχους του Ομίλου. Θετικά έβλεπε την πρόταση ο υπουργός Οικονομικών. Με μεγάλα κέρδη κατά 3,16% είχε κλείσει το απόγευμα το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Την ένταξη του σχεδίου αξιοποίησης της έκτασης του Ελληνικού στις διαδικασίες του «fast track», αποφάσισε σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. Για ένα τολμηρό και οραματικό σχέδιο, έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.

Ξεχάστε τις εκλογές- θα γίνουν στο τέλος της 4ετιας, ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών.

Λύσεις στα προβλήματα της μουσουλμανικής μειονότητας, υποσχέθηκε να δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου από το χωριό Δημάριο της Ξάνθης. Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών στην άφιξη του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή.

Η κυβέρνηση πρέπει να εγκαταλείψει τον δρόμο της ασφυξίας και των λουκέτων, ώστε να μπει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, τόνισε από τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Παραιτήθηκε μετά από πολυήμερη διένεξη του με τον υπουργό Γιάννη Διαμαντίδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Γιώργος Βλάχος.

Νέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας και την επόμενη εβδομάδα. Στάση εργασίας την Δευτέρα στα μπλε λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως τις 4 και μισή το απόγευμα.

Συνεχίζεται ο αναβρασμός σε Βόρειο Αφρική και Μέση Ανατολή. Και πάλι σφαίρες χρησιμοποιήθηκαν κατά διαδηλωτών στο Μπαχρέιν. Νέοι νεκροί και τραυματίες αναφέρονται στο Άντεν της Υεμένης. Πληροφορίες για συνέχιση των διαδηλώσεων στην Βεγγάζη της Λιβύης.

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες αύριο Σάββατο στην Αττική. Οι άνεμοι νότιοι έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x