Stoiximan Super League

Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0 (Τελικό)

Η Καβάλα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

Η Καβάλα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.



94' Λήξη της αναμέτρησης

81' Ο Σιόντης στη θέση του Πέρτζελ.

80' Σίντιτς στη θέση του Νταλέ.

76΄Σουμπίνιο στη θέση του Λεοζίνιο

70 Κίτρινη κάρτα στον Φερνάντες

68 Περεϊρίνια στη θέση του Ρίος

63΄Κίτρινη κάρτα στον Μαβενέ

60΄ Αλλαγή για την Καβάλα ο Ογκμπέτσε στη θέση του Ονουάτσι

58΄ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό Κάστρο στη θέση του Μπέλιτς

57΄Κίτρινη κάρτα στον Μπέλιτς

Και στο δεύτερο 45λεπτο η Καβάλα πιέζει χωρίς να μπορεί να σκοράρει

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

46΄ Έναρξη του δευτέρου μέρους

45+1 Λήξη του πρώτου μέρους

45΄Κίτρινη κάρτα στον Ντουγκλάο

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

35΄Κίτρινη κάρτα στον Ντιέ

34΄Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα το σουτ του Ντιέ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

Έχουμε συμπληρώσει το 30ο λεπτό με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους

12’ Η Καβάλα έχει ανέβει ψηλά και προσπαθεί να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Πανσερραϊκού. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις.

6’ Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Η μπάλα από την κεφαλιά του Παντελιάδη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της εστίας της Καβάλας.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης



Καβάλα (Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Περτζέλ (81' Σιόντης), Ντουγκλάο, Θεοδωρέλλης, Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο, Ονούατσι (60΄Ογκμπέτσε), Αμπντούν, Ρίος (68΄Περεϊρίνια), Νικουλάε

Στον πάγκο: Κατεργιαννάκης, Σιόντης,Ντικρόκ, Ναζλίδης, Τζέσε.

Πανσερραϊκός (Βούκοτις): Φερνάντες, Πάμπλο Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς(58΄Κάστρο), Κις, Παντελιάδης, Ντάλε (80' Σίντιτς), Μαβένε, Παπάζογλου, Λεοζίνιο (76΄Σουμπίνιο), Πάρκερ

Στον πάγκο: Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Κέρλα



Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Καβάλα, ώστε να καταφέρει να εδραιωθεί στην πέμπτη θέση και να εξασφαλίσει την είσοδο της στη διαδικασία των πλέι οφ. Από την άλλη μεριά ο Πανσερραϊκός έχοντας πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία έχει εκτός από τα αγωνιστικά να αντιμετωπίσει και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα με τις διοικητικές εξελίξεις.

Η Καβάλα προέρχεται από την ήττα 2-1 στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη αποτέλεσμα που έφερε τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό Βόλου στην πέμπτη θέση. Ο Χένρικ Κάσπερτσακ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς μοναδικός απών είναι ο Πετκάκης, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Τόμασιτς είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική.

Η αποστολή της Καβάλας αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Κατεργιαννάκη, Σιόντη, Πφέρτζελ, Περεϊρίνια, Γιέσε, Ογκμπέτσε, Βουτσίσεβιτς, Ρίος, Ντικρόκ, Ναζλίδη, Νικουλάε, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλη, Αμπντούν.

Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από την βαριά ήττα με σκορ 3-0 στην Κέρκυρα που άφησε μόνο μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας. Η εμφάνιση της ομάδας του Βούκοτιτς ήταν απογοητευτική με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά να δείχνουν σημάδια κατάρρευσης. Η δήλωση του προπονητή στη συνέντευξη τύπου ότι δεν είναι μάγος δείχνει πως όλοι στην ομάδα αρχίζουν να συμβιβάζονται με την ιδέα πως η νέα χρονιά θα τους βρει στη Football League.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους: Ράντμαν, Φερνάντες, Άμο, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Αλβάρεζ, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Γεωργιάδη, Παντελιάδη, Νταλέ, Σίντιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλο, Μαβένε, Κάστρο.

Η Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» έχει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε τους έντεκα αγώνες χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Η τελευταία φορά που πανηγύρισαν το τρίποντο οι ποδοσφαιριστές του Βούκοτιτς ήταν στις 28 Νοεμβρίου όταν επικράτησαν με σκορ 1-0 του Άρη στην έδρα τους.

Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις η συγκομιδή για τα «λιοντάρια» είναι απογοητευτική. Εννέα ήττες, μία ισοπαλία και μια νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Πανσερραϊκός νίκησε 1-0 με σκόρερ τον Λεοζίνιο (9΄).

Δείτε τo γκολ από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.



Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x