Αγγλία

«Ρίξτε τις τιμές του τελικού»

Την αντίθεσή τους στις τιμές στις οποίες θα πωλούνται τα εισιτήρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασαν οι Κάρλο Αντσελότι και Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του στην «Γκάρντιάν». Και οι δύο προπονητές αντέδρασαν μόλις έμαθαν τις «τσουχτερές» τιμές και απευθυνόμενοι στην ΟΥΕΦΑ της ζήτησαν να προχωρήσουν σε μειώσεις.

Την αντίθεσή τους στις τιμές στις οποίες θα πωλούνται τα εισιτήρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασαν οι Κάρλο Αντσελότι και Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του στην «Γκάρντιάν».

Και οι δύο προπονητές αντέδρασαν μόλις έμαθαν τις «τσουχτερές» τιμές και απευθυνόμενοι στην ΟΥΕΦΑ της ζήτησαν να προχωρήσουν σε μειώσεις.

«Είναι πολύ ακριβά. Η ΟΥΕΦΑ θέλει να βγάλει χρήματα, αλλά οι τιμές είναι πολύ μεγάλες. Ελπίζω να το καταλάβει, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος», ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι.

«Προσωπικά είμαι υπέρ των χαμηλών τιμών. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ δημοφιλές άθλημα και δεν πρέπει να δίνεται η δυνατότητα μόνο σε λίγα άτομα», τόνισε ο Βενγκέρ, ο οποίος –με τη σειρά του- κάλεσε την ΟΥΕΦΑ να ρίξει τις τιμές ή… «έστω ας ορίσει σε ένα μέρος του γηπέδου εισιτήρια με χαμηλότερες τιμές», τόνισε.

Θυμίζουμε ότι οι τιμές για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έγιναν γνωστές πρόσφατα. Αυτή των χαμηλότερων εισιτηρίων είναι 176 λίρες, δηλαδή, περίπου 210 ευρώ. Τα πιο ακριβά… περίπου 400 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x