Κινηματογράφος

Apollo 18: Η αλήθεια για την ακύρωση! (video)

Οι κινηματογραφικές ταινίες που βασίζονται σε εξωγήινους και σε επιθέσεις τους σε ανθρώπους, δεν θα σταματήσουν να γυρίζονται. Μέσα στο τρέχον έτος θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε άλλη μία, η οποία έχει σκοπό να μας τρομάξει αρκετά. Ο τίτλος της; “Apollo 18”.

Οι κινηματογραφικές ταινίες που βασίζονται σε εξωγήινους και σε επιθέσεις τους σε ανθρώπους, δεν θα σταματήσουν να γυρίζονται.

Μέσα στο τρέχον έτος θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε άλλη μία, η οποία έχει σκοπό να μας τρομάξει αρκετά. Ο τίτλος της; “Apollo 18”.

Τη δεκατία του '70 η NASA κάνει γνωστή την πρόθεσή της να στείλει άλλη μια επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη. Κωδική ονομασία της; “Apollo 18”. Η αποστολή αυτή –ξαφνικά- ακυρώνεται. Ο πραγματικός λόγος παραμένει άγνωστος μέχρι τώρα.

Βασισμένη σε αυτό το μεγάλο ερωτηματικό που πλανάται τα τελευταία 40 χρόνια, έρχεται η κινηματογραφική ταινία αυτή, για να δώσει απαντήσεις. Σύμφωνα με την πλοκή, η αποστολή αυτή πραγματοποιήθηκε αλλά χωρίς τα αποτελέσματα που περίμεναν όλοι.

Και κάπου εδώ μπαίνουν οι… εξωγήινοι. Οι δύο άνδρες της αποστολής έπεσαν θύματα παράξενων γεγονότων, τα οποία οφείλονται σε παρουσία εξωγήινων στην επιφάνεια της Σελήνης. ΄

Η ταινία “Apollo 18”, λοιπόν, φέρνει στο φως της δημοσιότητας, τα βίντεο που είχε στην κατοχή της η NASA όλα αυτά τα χρόνια και τα φύλαγε σαν… κόρη οφθαλμού.

Αρκετά έξυπνη ιδέα για μια ταινία που έχει ξεσηκώσει –ήδη- τις αντιδράσεις αυτών που λατρεύουν τις «Θεωρίες Συνομωσίας» και υποστηρίζουν ότι η ταινία και η πλοκή της δεν αποκλείεται να αποτελεί ένα μέρος της αλήθειας.

Φυσικά, αυτά έχουν κάνει τους παραγωγούς να τρίβουν τα χέρια τους για τις πωλήσεις των εισιτηρίων που θα ξεπεράσουν τις αρχικές τους προβλέψεις.

Βέβαια, κάτι μας θυμίζει όλο το σκηνικό. Κάτι από “Blair Witch Project”, αλλά και ο τρόπος που είναι γυρισμένη η ταινία, κάτι από Paranormal Activity, όπως θα διαπιστώσετε από το trailer που μπορείτε να το δείτε εδώ...


ΥΓ: Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, η ΝΑΣΑ, τις δεκαετίες του '60 και του '70 ακύρωσε αρκετές αποστολές στο διάστημα επικαλούμενη οικονομικές δυσκολίες ή κάποια καθαρά προβλήματα οργάνωση και προγραμματισμού. Περισσότερο γνωστές –από τις ακυρωμένες αποστολές- είναι αυτές με ονομασία Apollo 18, 19, 20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x