Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 0-2 (Τελικό)

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Οι Αρκάδες θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα, ενώ από την άλλη πλευρά οι Φαίακες θέλουν ακόμα μια νίκη για να «κλειδώσουν» την παραμονή. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Οι Αρκάδες θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα, ενώ από την άλλη πλευρά οι Φαίακες θέλουν ακόμα μια νίκη για να «κλειδώσουν» την παραμονή. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90'+4 - Λήξη της αναμέτρησης.

90'+2 - Σέντρα του Πουλίδο, ο Φρανκού πιάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

87' - Διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Στην πρώτη, ο Φρανκού σουτάρει ο Κωνσταντόπουλος αποκρούει, στην συνέχεια της φάσης ο Φρανκού γεμίζει στην μικρή περιοχή, ο Αρσενίεβιτς σουτάρει από κοντά αλλά η μπάκα κοντράρει στον Βενέτη και η μπάλα βγαίνει κόρνερ.

83' - Ευκαιρία για τον Αστέρα. Εκτέλεση φάουλ από τον Ροτζέριο, θα πιάσει την κεφαλιά ο Παπάζογλου αλλά θα μπλοκάρει ο Κωνσταντόπουλος.

81' - Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Τσίγκας αντικαθιστά τον Επστάιν.

79' - Kίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη.

75' Γκολ για την Κέρκυρα. Ο Καλατζής μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και με ένα δυνατό πλασέ κάνει το 2-0. Τρομερή ευθύνη για το γκολ φέρει ο Ντεγκρά, ο οποίος το δέχεται στην κλειστή του γωνία.

74' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Χαμπλ παίρνει τη θέση του Μακρή.

71' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Μαρσέλο αφήνει τη θέση του στον Φρανκού.

68' Γκολ για την Κέρκυρα. Ο Επστάιν εκτελεί εύστοχα και ανοίγει το σκορ. 0-1

66' Πέναλτι για την Κέρκυρα. Ο Ηλίας Ιωάννου φεύγει μόνος του απέναντι από τον Ντεγκρά και ανατρέπεται. Σωστά ο Κωνσταντινέας δίνει πέναλτι, ενώ πρώτα έδωσε κίτρινη στον Ιωάννου για θέατρο. Κίτρινη κάρτα στον Ντεγκρά αλλά τελικά και στον Ιωάννου. Με δέκα η Κέρκυρα.

64' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ουντότζι αφήνει τη θέση του στον Ροτζέριο.

58' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Μαζνόφ αφήνει τη θέση του στον Καλατζή.

56' Μεγάλη στιγμή για τον Αστέρα. Ο Μπαστία κλείβει στη μεσαία γραμμή, φεύγει μόνος του απέναντι απο τον Κωνσταντόπουλο, όμως ο Καλαματιανός πορτιέρο διώχνει με τα πόδια.

53' Ωραία ενέργεια των παικτών του Αστέρα και σουτ του Μπαστία αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Κέρκυρας.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με τον Κώστα Φορτούνη να παίρνει τη θέση του Σεμπάστιαν Καρέρα.

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

43' Ατομική ενέργεια του Μαρσέλο, αλλά το τελείωμα δεν είναι καλό και η μπάλα φεύγει αργά και μακριά από την εστία της Κέρκυρας.

39' Πρώτη καλή στιγμή για την Κέρκυρα. Ο Μακρής πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.

36' Ο Αστέρας είναι καλύτερος από την Κέρκυρα, έχει όμως σε πάρα πολύ κακή μέρα τον Καρέρα, ο οποίος χαλάει σχεδόν όλες τις καλές προσπάθειες των συμπαικτών του.

32' Κίτρινη κάρτα στον Ιωάννου της Κέρκυρας.

31' Σέντρα του Καρέρα, κεφαλιά του Μπαρτολίνι αλλά η μπάλα φεύγει μακριά από τα δοκάρια του Κωνσταντόπουλου.

27' Κίτρινη κάρτα στον Ουριμπάρι του Αστέρα.

23' Κίτρινη κάρτα στον Αρσενίεβιτς του Αστέρα.

16' Τρομερή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αρσενίεβιτς έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ουντότζι, ο οποίος απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο πλάσαρε άουτ.

10' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρσέλο αλλά ο Κωνσταντόπουλος διώχνει με γροθιές.

5' Ο Αστέρας έχει στα πρώτα λεπτά την υπεροχή των κινήσεων.

1' Έναρξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα στη σέντρα.



Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Μαρσέλο (71' Φρανκού), Καρέρα (46' Φορτούνης), Ουντότζι (64' Ροτζέριο), Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου.

Στον πάγκο οι: Αναστασόπουλος, Λαδάκης, Αργυόπουλος, Τσαμπούρης.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Μακρής (74' Χαμπλ), Επστάιν (81' Τσίγκας), Στολτίδης, Γραμμόζης, Ιωάννου, Μαζνόφ (58' Καλατζής).

Στον πάγκο οι: Σιαράβας, Δ. Ιωάννου, Φλαβίνιο, Ρίκκα.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)



* Χωρίς τους Ματούσιακ και Ορόθκο θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο ο Αστέρας. Αντίθετα επιστρέφουν οι Φορτούνης και Πουλίδο. Μάλιστα ο Ισπανός θα ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

* Τρεις απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο κ. Μπάντοβιτς της Κέρκυρας. Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Μίχος, Παρασκευαΐδης και Αποστολίδης. Αντίθετα επιστρέφουν κανονικά Χαμπλ και Στολτίδης.

* Ο Ηλίας Ιωάννου είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης καθώς επιστρέφει στην Τρίπολη, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια.

* Στον Αστέρα έχει αγωνιστεί και ο Μίχος, ο οποίος είναι τραυματίας και έχει μείνει εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x