Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Πόσοι καλύπτουν τον Κατσουράνη; (photo)

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Τέσσερις παίκτες καλύπτουν τον Κατσουράνη και γίνονται λεπτομερείς έρευνες εάν τον καλύπτει και πέμπτος. Μάλιστα, ο Κατσουράνης είναι ο τελευταίος παίκτης στη σειρά των ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται, ΑΡΑ και ο πρώτος που βλέπει ο μπροστά του ο επόπτης. Που αποκλείεται να μην είναι στην ίδια ευθεία, επειδή η φάση ξεκινάει από κόρνερ. Όσο για την εισβολή των οπαδών και τον προπηλακισμό στους παίκτες του Παναθηναϊκού, λύση υπάρχει…

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

Τέσσερις παίκτες καλύπτουν τον Κατσουράνη και γίνονται λεπτομερείς έρευνες εάν τον καλύπτει και πέμπτος.

Μάλιστα, ο Κατσουράνης είναι ο τελευταίος παίκτης στη σειρά των ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται, ΑΡΑ και ο πρώτος που βλέπει ο μπροστά του ο επόπτης.

Που αποκλείεται να μην είναι στην ίδια ευθεία, επειδή η φάση ξεκινάει από κόρνερ.

Όσο για την εισβολή των οπαδών και τον προπηλακισμό στους παίκτες του Παναθηναϊκού, λύση υπάρχει…

Ό,τι και να γράψει κανείς, είναι λίγο. Η διαιτησία, εκτός του ότι καταδίκασε τον Παναθηναϊκό, καταδίκασε και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η φράση που είχε πει κάποτε ο Ζήκος, επιβεβαιώνεται κάθε φόρα, με κάθε διαιτητή, κάθε χρονιά.

Τα περσινά αεροβόλα που γνωμάτευσε μέχρι και ιατροδικαστής, τους άφησαν όλους αδιάφορους. Ο προπηλακισμός στη φυσούνα με τον ΠΑΟΚ και οι… ξαφνικοί φουσκωτοί, τους άφησαν όλους αδιάφορους. Οι κροτίδες που έπεφταν δίπλα στον Λέτο την ώρα που εκτελούσε τα κόρνερ, τους άφησαν όλους αδιάφορους. Τα «ουγκ-ουγκ» που ακουγόντουσαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όταν άγγιζε τη μπάλα ο Σισέ, δεν ήταν ικανά να διακόψουν ούτε για απλές συστάσεις το παιχνίδι.

Και κάτι τελευταίο. Όταν υπάρχει εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και προπηλακισμός ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας, είναι πολύ χειρότερο από μια κάκιστη διαιτησία. Αυτό, κάνει την Ελλάδα να δείχνει Αφρική, και συγγνώμη στην «Μαυρη Ήπειρο» αν φάνηκε ρατσιστικό το σχόλιο. Αν υπήρχε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα και ήθελαν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαν πολύ εύκολα. Και απλά. Υπάρχει τραυματισμός ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας; Μηδενισμός, -3, χωρίς κόσμο μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτοί που έκαναν επίθεση σε ποδοσφαιριστές να κάτσουν στο εδώλιο και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Να χαθεί ένα πρωτάθλημα από αυτούς που εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές, και να δούμε μετά, εάν ο Ολυμπιακός, θα ΑΦΗΝΕ να ξαναμπούν στο γήπεδο κάποιοι γνωστοί… άγνωστοι. Καληνύχτα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x