Stoiximan Super League

Εξέθεσαν τον Ολυμπιακό!

Εν αρχή να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Του κόσμου τα δίκια έχουν στον Παναθηναϊκό να ωρύονται για το τέρμα του Κατσουράνη που δεν μέτρησε στο ντέρμπι των αιωνίων.

Εν αρχή να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Του κόσμου τα δίκια έχουν στον Παναθηναϊκό να ωρύονται για το τέρμα του Κατσουράνη που δεν μέτρησε στο ντέρμπι των αιωνίων.


Από τον Μάριο Πολυδώρου (SportDay Κύπρου)

Εντάξει στη φάση του Τοροσίδη στο 44` μπορεί να υπάρξει άλλοθι. Άντε να υπάρξει και στη φάση του 90`+1` με το τέρμα του Τζεμπούρ, αλλά κατά το γράμμα του κανονισμού και πέναλτι έπρεπε να έπαιρνε ο Παναθηναϊκός και το τέρμα του Τζεμπούρ δεν έπρεπε να μετρούσε (+10). Όσο για τη φάση του 82`, θα είναι κομματάκι δύσκολο, να βρει κανείς παρόμοια φάση ακυρωθέντος τέρματος στα χρονικά (+4)!

Όμως αυτά του «κόσμου τα δίκια», κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν της άλλης απόχρωσης, αν για παράδειγμα στη φάση του 39` ο Σπυρόπουλος δεν προλάβαινε στο τσακ τον Τζεμπούρ, που ήταν έτοιμος για το 2-0…

Επειδή όμως το «αν» όσες φορές και αν το φυτέψεις, δεν… βλαστάνει (που λέμε εμείς εδώ στην Κύπρο) επί της ουσίας, στον Παναθηναϊκό φωνάζουν ειδικά για το ακυρωθέν τέρμα του Κατσουράνη, που ενδεχομένως να μετέτρεπε τη βαθμολογία, σε Ολυμπιακός 57, ΠΑΟ 53!

Προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι ακόμα και αν έφευγαν (το πώς θα έφευγαν, μετά τα όσα έγιναν με το που έληξε το παιχνίδι, είναι άλλο θέμα, πολύ μεγάλο…) με το τρίποντο οι πράσινοι, δεν πιστεύω ότι θα έχανε τον τίτλο ο Ολυμπιακός, όσο και αν το πρόγραμμα τους είναι δυσκολότερο σε σχέση με αυτό των πρασίνων. Αυτό το στηρίζω στο πόσο συμπαγές θα παρουσιαζόταν από εδώ και πέρα το πλέον αξιόπιστο σύνολο του πρωταθλήματος που φοράει ερυθρόλευκα! Τώρα βέβαια οι Πειραιώτες θέλουν τρεις νίκες στα επτά παιχνίδια που τους έχουν απομείνει για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Όμως τέτοια ώρα τέτοια λόγια! Διότι στις φάσεις για τις οποίες φωνάζουν στον Παναθηναϊκό, επί της ουσίας (ξανά) ποιος μένει εκτεθειμένος;

Αυτός λοιπόν που μένει εκτεθειμένος φοράει ερυθρόλευκα! Ναι μεν δίκαια, με βάση της επί συνόλου εικόνας των δυο ομάδων σε όλο το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο, ναι μεν «δίκαια» υπό την έννοια ότι σε άλλα παιχνίδια, όσα σφυρίγματα πήρε ο ένας, τα πήρε και ο άλλος (είπαμε: τα σύκα, σύκα και η σκάφη, σκάφη), αλλά όπως και να το κάνουμε, το στίγμα που του «κόλλησε» το Σαββατόβραδο η διαιτησία είναι πολύ έντονο ρε παιδί μου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x