Stoiximan Super League

«Μπέο, οι Βολιώτες έχουν αξιοπρέπεια»

Φίλοι της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου μοίρασαν φέιγ βολάν στους δρόμους της πόλης, στα οποία αναφέρονται στον πρόεδρο του συλλόγου, Αχιλλέα Μπέο. Το μήνυμα των φέιγ βολάν υπογράφεται από την «Αδέσμευτη Θύρα 1» και τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι τσιφλίκι κανενός… Σεβάσου μας ή φύγε… Μπέο, θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά».

Φίλοι της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου μοίρασαν φέιγ βολάν στους δρόμους της πόλης, με τα οποία περνούν το μήνυμά τους στον πρόεδρο του συλλόγου, Αχιλλέα Μπέο.

Όσα αναφέρονται στα φέιγ βολάν υπογράφονται από την «Αδέσμευτη Θύρα 1», η οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι τσιφλίκι κανενός… Σεβάσου μας ή φύγε… Μπέο, θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά».

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι τσιφλίκι κανενός, όχι άλλος ηθικός ξεπεσμός. Μπέο, οι Βολιώτες έχουν αξιοπρέπεια. Σεβάσου μας ή φύγε. Δεν θέλουμε μαγαζάκι του Μαρινάκη. Η ιστορία του Βόλου δεν είναι για πούλημα. Ο Βόλος ανήκει στο λαό του. Δεν θα γίνει παράρτημα κανενός. Μπέο, θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά.

Αδέσμευτη Θύρα 1
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x