Stoiximan Super League

«Δεν θα τους περάσει»

Την έντονη ενόχλησή τους για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη εξέφρασαν οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού σε συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Δημήτρη Γόντικα. «Δεν θα τους περάσει. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος», τόνισαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζήτησαν την δυναμική στήριξη του κόσμου της ομάδας. «Καταγγέλλω τη συμπεριφορά Μαρινάκη», στο «Mega» ο Δημήτρης Γόντικας.

Την έντονη ενόχλησή τους για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη εξέφρασαν οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού σε συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Δημήτρη Γόντικα. «Δεν θα τους περάσει. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος», τόνισαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζήτησαν την δυναμική στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» οι: Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Τζόρβας. Οι ξένοι παίκτες δήλωσαν πως παραμένουν σοκαρισμένοι από όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ.

«Παραμένουμε σοκαρισμένοι από αυτά που είδαμε και ζήσαμε. Δεν θα τους περάσει όμως, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά», τόνισαν οι αρχηγοί του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x