Πολλή κουβέντα έγινε για το ντέρμπι και η γνώμη μου είναι ότι, όσο συνεχίζεται, γεννά παραφροσύνη!

Μια μέρα των ημερών, εκεί που στην Ελλάδα δηλαδή όλα κυλάνε όμορφα και αγγελικά… Που η Κυβέρνηση βοηθά τον λαό και όλοι μαζί την ευγνωμονούμε, χαλάνε ξαφνικά τα πάντα.

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Κάποιοι ακατονόμαστοι, χαλάνε την όμορφη εικόνα των γηπέδων μας.

Των χώρων δηλαδή που οι οπαδοί αγκαλιασμένοι παρακολουθούν τους αγώνες και ανταλλάσουν όμορφες ιστορίες για το κακό παρελθόν του αθλήματος στη χώρα μας.

Εκεί που οι ποδοσφαιριστές συναγωνίζονται στο fair play στο χορτάρι και στα αποδυτήρια και οι πρόεδροι είναι άγνωστοι παράγοντες που ασχολούνται μόνο με το καλό του ποδοσφαίρου…

Κάποιοι αντιδραστικοί, βρωμίζουν το υγιές ποδόσφαιρό μας και μας αναγκάζουν να ασχολούμαστε με φαιδρότητες!

Για να τελειώνουμε…

Επειδή τίποτα από τα παραπάνω ΔΕΝ συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Επειδή αυτοί που βρίζουν και μοιράζουν κατάρες δεξιά – αριστερά ή καταφεύγουν στην ωμή βία είναι οι διπλανοί μας,

Επειδή το ποδόσφαιρό μας είναι σκ..ά και μόνο, εγώ προτείνω να γίνει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του ντέρμπι !

Με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, να κάτσουν σε ένα τραπέζι οι διοικούντες τις δύο ομάδες και να συμφωνήσουν στις λεπτομέρειες.

Στους οπαδούς που θα βρίσκονται στην κερκίδα, στους διαιτητές, στους παίκτες που θα παίξουν, στις δηλώσεις που θα γίνουν κλπ.

Να αποφασίσουν αν θα μείνουν οριστικά στο ποδόσφαιρό μας οι Πιλάβιος, Τεροβίτσας και όποιος άλλος παράγοντας εμπλέκεται.
Να ξαναγίνει το ντέρμπι με πολιτισμένες συνθήκες και να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής.

Ετσι, για να μην κάνουμε τη χάρη σε όλους όσους χαίρονται από την επίδειξη καφρίλας και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα πραγματικά του προβλήματα και από αυτά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο επόμενο διάστημα, στην υπόλοιπη ζωή του…

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ