Stoiximan Super League

Τι έκπληξη!

Απόλυτα… σύμφωνο με το βιογραφικό του ήταν το (μικρό, πάντως) δείγμα που άφησε ο Ντένις Καλίνκοφ στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Ο Μολδαβός αριστερός χαφ συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας που έγιναν τη Δευτέρα και (με τα όποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτές) δεν… εξέπληξε κανέναν το ότι δεν έχει ομάδα από τον περασμένο Μάιο.

Απόλυτα… σύμφωνο με το βιογραφικό του ήταν το (μικρό, πάντως) δείγμα που άφησε ο Ντένις Καλίνκοφ στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ.

Ο Μολδαβός αριστερός χαφ συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας που έγιναν τη Δευτέρα και (με τα όποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτές) δεν… εξέπληξε κανέναν το ότι δεν έχει ομάδα από τον περασμένο Μάιο.

Παρά τα ψήγματα τεχνικής που έδειξε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ήταν φανερή η απραξία στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα (μετά την αποδέσμευσή του από την Καζάρ Λανκαράν του Αζερμπαϊτζάν). Παρόλα αυτά, ο Καλίνκοφ θα έχει την ευκαιρία, στις τρεις ακόμα προπονήσεις που θα συμμετάσχει μέχρι την Παρασκευή (την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό), να δικαιώσει όσους θεώρησαν πως ίσως αξίζει μια ευκαιρία σε ομάδα επιπέδου της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x