Αγγλία

Δεν γυρνάς απ' το Μιλάνο;

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία νίκη της (1-0) στο Μιλάνο επί της Μίλαν, που της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, η Τότεναμ φαίνεται πως… παραμένει στην πόλη του ιταλικού Βορρά. Τα… αγνώριστα «σπιρούνια» γνώρισαν ήττα-σοκ με σκορ 3-1 από την Μπλάκπουλ στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ», στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Premier League και έδωσαν το δικαίωμα στην Τσέλσι να… ορέγεται την τέταρτη θέση.

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία νίκη της (1-0) στο Μιλάνο επί της Μίλαν, που της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, η Τότεναμ φαίνεται πως… παραμένει στην πόλη του ιταλικού Βορρά.

Τα… αγνώριστα «σπιρούνια» γνώρισαν ήττα-σοκ με σκορ 3-1 από την Μπλάκπουλ στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ», στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Premier League και έδωσαν το δικαίωμα στην Τσέλσι να… ορέγεται την τέταρτη θέση (47 έναντι 45 βαθμών και ένα ματς λιγότερο για τους «μπλε», αυτό κόντρα στη Γιουνάιτεντ).

Το σκορ άνοιξε για τους νεοφώτιστους ο Άνταμ στο 18' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ τα τέρματα για τους «σισάιντερς» διπλασίασε ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (44') ο Κάμπελ. Το… πάρτι για την ομάδα Ίαν Χόλογουεϊ «έκλεισε» στο 80' ο Ορμερόντ… Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Χάρι Ρέντναπ ήταν να μειώσουν σε 3-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παβλιουτσένκο.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x